AD | Miss Curaçao bezoekt ministerraad

miss Universe Curaçao 2016 Chanelle de Lau bezoekt Ministerraad

Miss Universe Curaçao 2016 Chanelle de Lau heeft woensdag een bezoek gebracht aan de ministerraad in Fòrti. 

De Curaçaose schoonheid vertelde over haar ervaring bij de recente Miss Universe-verkiezing en op hun beurt uitten de ministers namens Curaçao hun dankbaarheid voor het goede werk dat De Lau heeft verricht.

De ministers hebben benadrukt dat de hele gemeenschap trots is op de beauty en dat zij geen enkel moment het gevoel moet hebben dat ze niet genoeg heeft gedaan voor haar eiland.

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | Miss Curaçao bezoekt ministerraad

  1. Abraham Mossel

    Maar goed dat de cabouter cq loser Gerrit de Raaf geen MP meer is, aangezien zij dan voor 99% al in de bekende houding op een toilet met hem had gestaan, vraag aan Stellie en Pool, die weten wel waar de/zijn klepel hangt!?. Trouwens ik wil mijn hand niet in het vuur steken voor bepaalde personen ( manelijk en vrouwelijk) die op deze foto staan,vertrouw er een paar niet helemaal.

  2. Misschien hetzelfde goede werk wat de latina secretaresses van Jose van Arneman en Werner Wiels doen voor 12000 per maand

  3. Er wordt gesproken over een geweldige Curacao promotie door deze miss, maar ze is tijdens de uitzending nog geen seconde in beeld geweest en was de eerste afvaller in de verkiezing.

    Kunnen die slijmjurken van een ministers me daarom even uitleggen wat het ‘goede werk’ is dat Lau heeft verricht?

    Soms denk ik dat ik in Disneyland woon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *