AD | Moszkowicz: Curacao spookt door mijn hoofd

Bram Moszkowicz …aan de grond… | Foto: Robin Utrecht

Bram Moszkowicz …aan de grond… | Foto: Robin Utrecht

Willemstad – Bram Moszkowicz verklaarde vrijdag in het Nederlandse televisieprogramma Pauw dat het tot de mogelijkheden behoort dat hij zijn advocatencarrière zal voortzetten op Curaçao.

Op de vraag van presentator Jeroen Pauw of hij het hoofdstuk advocatuur gesloten had, antwoordde hij dat hij over twee jaar mag vragen om wederom toegelaten te worden tot de balie. Hij voegde hieraan toe dat hij niet wist hoe zijn leven er over twee jaar uit zal zien en ‘dat Curaçao ook door zijn hoofd spookt’.

,,Misschien dat je op Curaçao wel de advocatuur kunt beoefenen en in dat geval zou het niet prettig zijn als boeven daar naartoe zouden gaan”,

aldus de voor het leven geschorste Moszkowicz. Of hij op Curaçao ook twee jaar moet wachten voordat hij het ambt als advocaat daar eventueel zou kunnen uitvoeren, wist de oud-advocaat niet te vertellen. Hij heeft een samenwerkingsverband met Sulvaran & Peterson in Pietermaai. In 2013 moest hij zijn beroep van advocaat opgeven nadat het Hof van Discipline een eerdere uitspraak van de Raad van Discipline waarin Moszkowicz uit zijn ambt was gezet, had bevestigd.

Lees meer…
Bron: Antilliaans Dagblad

4 Reacties op “AD | Moszkowicz: Curacao spookt door mijn hoofd

  1. Abraham Mossel

    Bram kennende weet allang dat hij binnenkort op Curarim aan de bak moet om de maximus verdachten te verdedigen.

  2. Sulvaran en Peterson, het kantoor dat binnenkort bekend zal staan als het kantoor van de geschorste advocaten. Daar past Moszkowicz natuurlijk prima bij.

  3. We kunnen hier nog wel een maffia maatje gebruiken
    Er zit genoeg maffia in de politiek en omstreken..

  4. Renée van Aller

    Geldt levenslange ontzetting uit het ambt van advocaat niet voor het gehele Koninkrijk? Dat lijkt ons wel gezien de analoge toepassing van artikel 40 Statuut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *