AD | Nationale manifestatie tegen regering Aruba

Aruba manifestatie AVP | Antillaans Dagblad

Oranjestad – De manifestatie van de Arubaanse oppositiepartij AVP heeft veel mensen op de been gebracht. De leider van de groene partij, oud-premier Mike Eman, liep voorop in een lange stoet.

De betogers zijn unaniem van mening dat de bevolking niet langer gediend is van de maatregelen die de huidige regering neemt. Ze vinden dat de kiezers in 2017 bedrogen zijn en opnieuw de kans moeten krijgen om hun stem te laten horen.
Eman meent dat de Arubaanse bevolking allerlei beloftes heeft gekregen in de aanloop naar de verkiezingen van twee jaar geleden.

,,Ze hebben mensen beloofd dat de pensioenleeftijd verlaagd zou worden, dat de benzine goedkoper zou worden, evenals water en elektriciteit. Ze hebben gezegd dat er geen maatregelen zouden komen. Dat alles blijkt een grote leugen. Een regering die kiezersbedrog pleegt, heeft geen recht om aan te blijven.”

De oud-premier ziet dagelijks hoe familieleden en vrienden van de zittende regering bevoordeeld worden. ,,De bevolking wordt geplaagd met maatregelen, terwijl een kleine kliek zich verrijkt. Dat moet stoppen.”

Hoeveel mensen hebben meegedaan, is nog niet bekendgemaakt.

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “AD | Nationale manifestatie tegen regering Aruba

  1. Met dank aan Mike onder zijn bewind .
    Een ander moet altijd de puin opruimen van de vorige kabinet .
    Wordt eens een keer wakker en blijf je kop niet in het zand steken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *