AD | Pisas en Goeloe naar China

Pisas en Goeloe naar China | Extra

Willemstad – De demissionaire premier Gilmar ‘Pik’ Pisas en de demissionaire minister Errol Goeloe van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) gaan naar China om aanwezig te zijn bij de top ‘One Belt One Road’. Dat heeft Ramón Yung, medewerker van Pisas tegenover deze krant verklaard.

,,Het Multidisciplinair Projectteam (MDPT) heeft in het verleden onderhandeld dat Curaçao in de toekomst een hub wordt voor de financiële sector, dit met het oog op de plannen van China om 250 miljard dollar in het Caribisch gebied te investeren. In dat kader is het van strategisch belang om bij die top aanwezig te zijn. Aruba en St. Maarten sturen ook een delegatie naar China”, aldus Yung.

Volgens de medewerker worden de ministers ook vergezeld door een lid van het MDPT, het is niet bekend wie dat is. Het zou in ieder geval niet gaan om de voorzitter Werner Wiels, aldus de medewerker. Eerder deze week was er sprake van dat politiek leider Eugene Rhuggenaath van PAR op voorstel van Pisas ook mee zou gaan.

Rhuggenaath besloot om niet te gaan, omdat het toen al bekend was dat hij zou worden voorgedragen als formateur van het nieuwe kabinet. Even was er sprake dat partijvoorzitter Zita Jesus-Leito Rhuggenaath zou vervangen. Maar de voorzitter heeft ervan afgezien omdat het tot op het laatst nog onduidelijk was wat het programma inhoudt en in welke hoedanigheid zij mee zou gaan, aldus Jesus-Leito tegenover deze krant.

Bron: Antilliaans Dagblad / Knipselkrant BearingPoint – KPMG

11 Reacties op “AD | Pisas en Goeloe naar China

 1. Pfffffffffff

  oh oh wat mis ik mijn lieve vriendje mano in deze discussie….

 2. Aangenaam mijn naam is dí kè (lul in het Chinees)

 3. Pik Pisas, de lolo van Soto, gaat Curacao vertegenwoordigen in het buitenland?

  Deze voormalig kopieerapparaatbediende van de politie kan nog geen twee woorden achter elkaar foutloos uitspreken!

 4. Pfffffffffff

  Dit stuk onbenul, waar de corruptie uit de ogen spuit, mag van zijn laatste reisje genieten. Dan weer gauw terug naar de nietmachine en kopiermachine

 5. Pik vindt dit reis helemaal geweldig,is nooit op reis geweest,voelt lekker als een minivakantie voor pik.(belastingbetaler betaald wel)
  Pik gaat daar alleen maar stotteren,snapt niks en papegaai anderen na.
  Pak je moment of Fame pik,het is binnenkort toch afgelopen

 6. Ramon ga niet mee alleen‘Pik en Errol Goeloe zullen gaan. Ramon is de buitenlandse medewerker van Pik. Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

 7. Een wortel voor je neus van 250 miljard dollar. Dat is tweehondervijftigduizend-miljoen dollar.
  Daar moet je natuurlijk bij zijn als oud politie-koffieschenker.

 8. @ idioten op een peperduur snoepreisje—er zijn veel bekwamere personen die in ieder geval niet achterlijk zouden overkomen zoals deze twee-weer een afgang voor Curacao.

 9. Ramon zal optreden als tolk denk ik omdat Pik niet eens Papiaments kan spreken of lezen laat staan Engels.

 10. What a waste of money.

 11. Ramon Yung en Gilmar Pisas beiden leeghoofden ze hebben er geen kaas
  van gegeten.Wat gaat deze snoepreisje de belasting betaler kosten?
  Worden de verblijfkosten van Ramon Yung op Curacao ook betaald want hij woont immers in Nederland de macamba’s wat hun leider verafschuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *