AD | Politie sluit horeca in Pietermaai

Grote horeca | Foto Jeu Olimpio

Grote horeca controle in Pietermaai | Foto Jeu Olimpio

Tijdens een preventieve controle gisteravond in de wijk Pietermaai zijn 27 Bar en Mundo Bizarro op last van de politie gesloten.

Op de deuren zijn stickers geplakt met de tekst: dit bedrijf is tijdelijk gesloten in verband met het niet naleven van de wet. Miles Jazz Café kreeg ook onaangekondigd bezoek maar had alle papieren in orde.

De controle is een gezamenlijke actie van de politie, brandweer, Belastingaccountantsbureau (BAB), de ministeries van Economische Ontwikkeling en Arbeid en de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Mundo Bizarro en 27 Bar waren gisteravond niet bereikbaar voor commentaar, de politie wilde niets zeggen omdat de controles nog gaande waren.

Ook restaurant Wine Cellar kreeg bezoek. Of andere horecazaken gisteravond zijn gecontroleerd is niet bekend.

Bron: Antilliaans Dagblad

2 Reacties op “AD | Politie sluit horeca in Pietermaai

  1. maar de “atrakadores” worden niet aangepakt en de illegal nummerverkopers evenmin. Geweldig voor het eiland en de toeristen. We stevenen Haiti achterna op deze wijze.

  2. overtreding van de wet is een groot begrip, gaat het om voedselveiligheid, werkvergunning, drankvergunning, precariorechten etc. trouwens wel verbazend dat de grote zaken worden aangepakt en niet de snacks, snek en verkoop wagens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *