AD | Project Marie Pampoen on hold

Werkzaamheden Marie Pampoen waren al begonnen

Willemstad – Door de financiële beperkingen waar de regering momenteel mee kampt, is het project te Marie Pampoen on hold gezet. Dat heeft minister Steven Martina (MAN) van Economische Ontwikkeling verklaard.

De tweede fase van het project moest begin dit jaar van start gaan. Hiermee is een bedrag van 4 miljoen gulden gemoeid. De regering is nu via toezichthouder Curaçao Tourist Board (CTB) op zoek naar een alternatieve financieringswijze om dit project toch te kunnen bekostigen, waardoor uitvoering alsnog kan plaatsvinden, aldus de minister.

Architectenbureau Heren2 heeft een masterplan ontwikkeld voor het gebied vanaf het veld voor bolas krioyas tot aan de pier van Marie Pampoen een kilometer verderop. In eerder vrijgegeven beelden worden artist impressions vertoond van de nieuwe tribune en het clubhuis voor de spelers van bolas krioyas, een vissershaven, een voetbalveld en het strand aan de westkant. Een boulevard, joggingpaden en schaduwrijke bomen voeren langs een gebied voor barbecue, een volleybalveld en een skate- & BMX-park.

Project Marie Pampoen on hold

Werkzaamheden Marie Pampoen begonnen

Project Marie Pampoen on hold | Foto Heren2

Dan verder via een speeltuin, strand, bars en restaurants naar het strand aan de oostkant. Eerder werden het strand en de parkeerplaats aan de westkant van de kuststrook van een kilometer al aangelegd en gerenoveerd. Het totale project kost rond de 10 miljoen gulden.

Bron: Antilliaans Dagblad

5 Reacties op “AD | Project Marie Pampoen on hold

 1. Si dingdongdal die dame die in haar tijd de dans kroegen eerder of zelfs liet sluiten om haar toenmalige chauffer man eerder thuis te krijgen. Die toch ?
  Pleintje heet vredenbergplein wat ook zo raar is. Ondat dat op de berg ligt maar daar is geen pampoen plein te vinden.
  Wat lees ik nu dhr. Schotte met een eigen ga weg gaat om met criminele makambas. Naahh.
  Die guy kent mariepanpoen goed. Z.n colombiaanse bij zijn zijde woonde vlak bij vredenbergplein. Hij reed er rondjes.
  Rotsjes humor

 2. Ay nos mes por !!!
  Op naar de volgende soap .
  Wordt vervolgd .

 3. @Citronella. De makamba ondernemer is een oplichter. Wees blij dat zijn eilandjes plan (Die hij met Schotte wilde doen) niet tot stand is gekomen.

  Lees onderstaande bericht maar mbt de heer Christiaan van Assendelft van Wijck. Gino Coelho kan er ook wel wat over vertellen!

  http://antilliaansdagblad.com/nieuws-menu/lezers/5098-sprookjes

 4. @Citronella,
  Lisanne/Lisa Dindial was nooit Goeverneur. Wel gezaghebber.

 5. In Marie Pampoen liggen 4 vertstopte mini rotondes.. Zo klein dat je met een beetje auto er links voorbij moet omdat je de draai ander niet kan maken.
  Die dingen kostte als ik het goed heb zo’n 800.000 per stuk… Er waren ook drempels geen drempels wel drempels en nu geen drempels. De toenmalige gouverneru DingDal vond ze irritant op haar limo route. Het pleintje waar de beroemde door whilhelmina geplante boom staat, hoe heet dat ook al weer, is ook volledig opgeknapt. Kostte ook een aardig centje. Pier is vergroot en de vis verkoop plek is vernieuwd vanwege de he riool pomphuisje.. Er was een Makamba ondernemer met een plan voor de kust strook maar die ging ten onder. en het duurde bijna 2 jaar voor de verlichting werkte van het eerste deel van hert “plan”. Het “plan” is het aanleggen van een nier verharde parkeer plaats wat bankjes en beplanting in de vorm van boompjes en het verwijderen van begroeing.. oh ja ik vergat het bijna en Verlichting.
  10 miljoen… mhhh. Barata no.
  Blijven lachen op t rotsje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *