AD | Renovatie Eden Shoppers’ Paradise

De directeur van Pa Bou Real Estate, Sebier Attaf, zei begin december dat zijn plannen ‘een grote investering en veel werkgelegenheid’ betreffen | Foto Els Kroon

Eden Shoppers’ Paradise krijgt een facelift. Zowel aan de straatkant als op de binnenplaats zijn bouwvakkers aan de slag.

Naar verluidt komen er meer huurders in het complex. Op 30 november kocht Pa Bou Real Estate het winkelcentrum aan de Caracasbaaiweg dat op dat moment zo goed als uitgestorven was met behalve Burger King, alleen nog makelaarskantoor Re/Max BonBini, broodjeszaak Boosty en Indonesisch restaurant Batik Asli.

De directeur van Pa Bou Real Estate, Sebier Attaf, zei begin december dat zijn plannen ‘een grote investering en veel werkgelegenheid’ betreffen. Eden Shoppers’ Paradise biedt volgens de website op 4.500 vierkante meter ruimte voor 25 tot 30 winkel- en horeca-units.

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | Renovatie Eden Shoppers’ Paradise

  1. Joep Meloen

    Het is trekken aan een dood paard.
    De voorwaarden voor huurders waren zo absurd dat alle potentiële huurders meteen afhaakten. Dan kunnen ze nu de boel wel wat verbouwen, maar vrees dat potentiële huurders niet ineens staan te trappelen om alsnog te gaan huren.

    En omdat potentiële kopers Eden vanaf het begin af aan ook links hebben laten liggen vrees ik dat de huurders het weer af zullen laten weten.

  2. Meer winkels helpen de economie niet als er met lokaal geld betaald wordt. Het haalt alleen maar geld weg. Alleen als er er met buitenlands kapitaal wordt gekocht steun ‘t de economie. Net als casinos een geld drain zijn fast-food frenchise ketens en supermarkten etc. Dat ook niet.

  3. Slechte locatie en onaantrekkelijk.. en te hoge huren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *