AD | Rhuggenaath in Mexico

Premier Nicolas Maduro werd weggeboo-ed | Foto Rhuggenaath

Premier Eugene Rhuggenaath (PAR) heeft zaterdag als vertegenwoordiger van het Koninkrijk de inauguratie van de nieuwe president van Mexico, Andrés Manuel López Obrador, bijgewoond.

Rhuggenaath reisde af naar Mexico op verzoek van Stef Blok, minister van Buitenlandse Zaken van het Koninkrijk der Nederlanden.

Oud-burgemeester van Mexico-Stad López Obrador, ook wel Amlo genoemd, won op 1 juli met 53 procent van de stemmen de verkiezingen en ‘flirt’ volgens de Volkskrant met het idee om de door zijn voorganger doorgevoerde liberalisering van de energiesector terug te draaien. Ook zou hij armoede en ongelijkheid willen bestrijden, betere pensioenen willen verzorgen, net als meer sociale programma’s en beter onderwijs.

Bron: Antilliaans Dagblad

Naschrift KKC

15 Reacties op “AD | Rhuggenaath in Mexico

 1. @bulibuli, De mondi monkey hebben ook ‘koosnaampjes’voor de niet MFK-PS-KndT stemmers

 2. @ericlapas. Nee, ik ben absoluut geen homofoob. Ik weet ook zeer goed dat homo geen scheldwoord is. Ik woon al zeer lang in het land waar het homohuwelijk als eerste legaal werd. En terecht, voor mij zijn alle mensen gelijk.
  Waar ik me wel aan stoorde was aan het gemak waarop je reageerde met: zijn vrouw ziet hem niet veel, hij is homo. Wat een simpele redenering zeg. Iemand die voor zijn werk veel van huis is…..is een homo. Dan zouden er, als je naar politici kijkt, de meerderheid ervan homo zijn. Dát bedoelde ik met laster, ongegronde redenering.

 3. Hmmmmm ik begrijp iets niet…Is het nu de schuld van de zogenaamde ‘Mondi Monkeys’, dat deze coalitie aan de macht is gebracht??? Volgens mij moeten we ook een chique naam verzinnen voor de stemmers van de andere kant van de medaille???

 4. Natuurlijk mag er wel afgereisd worden naar plekken, het eiland moet haar markt buiten haar grenzen zoeken en opbouwen. Maar wat is het resultaat van deze reis, enkel een mooie foto? Zijn er wellicht verdragen onderhandeld, waardoor er makkelijker geïnvesteerd kan worden op het eiland vanuit Mexico of zijn er directe verbindingen aangegaan???
  Ik begrijp het gewoonweg niet, wat hier het doel nu van is?

 5. Natuurlijk stem je niet op de MFK mafia of de KdnT proleten, maar wat ben ik ook teleurgesteld in MAN/PAR/PIN die pretendeerden integer te zijn Curacao te veranderen.

  Tot op heden is het echter dezelfde baantjeszieke kliek als vroeger waarin nepotisme hoogtij viert.

  Ik heb inmiddels alle vertrouwen in de politiek, inclusief de huidige coalitie, verloren.

  @ Hans, Hoe lang woon je op het eiland? PAR/MAN en PIN staan ook bekend om hun reisgedrag en vriendendiensten. Daar staan ze altijd bekend om maar lijkt nu wel erg extreem te worden. Ondertussen krijgen MAN, PAR en PIN vriendjes leuke reisjes en baantjes en doen ze niets voor het volk.

 6. Volgens @Verda, “als je iemand belastert, zou je tenminste de naam goed schrijven en niet een h weglaten.” Zo te zien is @Verda een homofoob, homo is allang geen scheldwoord meer. Laten we hopen dat onze ministers net als op SXM ooit openlijk voor durft uit te komen.

 7. En we zullen hier ook nooit een daadkrachtige regering krijgen. Rhuggenaath moet eens minder op reis gaan en zorgen dat het hier veilger wordt. Want het lijkt erop dat er weer velen met een pistool op zak lopen, vooral op Banda Bou is het bar en boos met overvallen.

 8. @Hans,
  Het stuk uit het dagblad Trouw heeft ook in hier, in Nederland, hooggespannen verwachtingen gewekt. Echter zijn we van een koude kermis thuis gekomen, deze coalitie heeft geen daadkracht, is niet innovatief en inderdaad maakt zij zich schuldig aan nepotisme (zus van Zita, dochter van Gijsbertha, etc).
  Ik hoop dat het Trouw wel de degelijkheid heeft om bij de volgende verkiezingen de balans op te maken en daarover te rapporteren.
  Ik voel mee met de mensen die op dat eiland alle vertrouwen zijn kwijtgeraakt, dit is echt een staaltje kiezersbedrog waar niemand aan heeft weten te tippen.
  Wat een volkomen misser dit kabinet, trieste zaak.

 9. @ericlapas. 1ste als je iemand belastert, zou je tenminste de naam goed schrijven en niet een h weglaten.
  2de de mp is geen homo. Ik ken hem sinds zijn geboorte. Als ik hem was, zou ik je aanklagen voor laster, maar daar is hij te goed voor.

 10. redactie curacao

  @Beste Noimd,

  Ja de redactie en de KKC commentpolis kijkt mee, maar ziet vooralsnog geen strijd met onze spelregels. Iemand een homo noemen – waar of niet waar – kan geen belediging zijn, noch is het laster of smaad. Netzomin als iemand een hetero noemen. Dank evenzogoed voor het attenderen, we houden het in de gaten.

  Vriendelijke groeten,
  KKC commentpolis

 11. Is er nog een moderator op dit forum?

 12. @Brian S, stelt de vraag? “Ziet mw Ruggenaath haar man weleens”. Beste @Brian, Ruggenaath is homo.

 13. Ziet mw Ruggenaath haar man weleens of reist ze mee aangezien Kennedy alleen maar in het buitenland zit.

 14. Deze Andrés Manuel López Obrador zat ooit vast voor de moord op zijn eigen broer. Het is logisch dat Nederland niet Maxima en Alexander naar zijn inauguratie stuurt. In plaats daarvan sturen ze de lolo uit Curacao.

 15. Curacao staat in brand en Kennedy Ruggenaath reist de hele wereld rond.

  Natuurlijk stem je niet op de MFK mafia of de KdnT proleten, maar wat ben ik ook teleurgesteld in MAN/PAR/PIN die pretendeerden integer te zijn Curacao te veranderen.

  Tot op heden is het echter dezelfde baantjeszieke kliek als vroeger waarin nepotisme hoogtij viert.

  Ik heb inmiddels alle vertrouwen in de politiek, inclusief de huidige coalitie, verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *