AD | Rosaria niet blij met bezoek Palm aan MFK

Rosaria niet blij met bezoek Palm aan MFK

Rosaria niet blij met bezoek Palm aan MFK

Willemstad – Partijleider en tevens fractievoorzitter van PAIS, Alex Rosaria, is niet blij met het feit dat zijn minister van Economische Ontwikkeling, Stanley Palm, deze week een bezoek heeft gebracht aan de sede van MFK in Saliña.

Dat heeft Rosaria gisteren tegenover Radio Direct bekendgemaakt. Dinsdag werd bekendgemaakt dat Palm een bezoek had gebracht aan de sede van de partij van oud-premier Gerrit Schotte in Saliña.

Vrij snel circuleerden geruchten dat Palm in gesprek zou zijn met Schotte over een eventuele samenwerking tussen de politici. Dit gerucht werd gisterochtend door Rosaria ontkracht.

,,Zodra ik het hoorde, heb ik contact opgenomen met minister Palm. Hij vertelde dat het om een persoonlijke kwestie ging waar de kinderen van Palm en Schotte bij betrokken waren en dat het niets te maken zou hebben met politiek”,

zo liet het Statenlid weten. Ook Schotte laat in gesprek met deze krant weten dat de ontmoeting tussen hem en de minister van Economische Ontwikkeling niet politiek getint was.

Toch is Rosaria niet te spreken over de ontmoetingsplek. Het Statenlid heeft in het verleden meerdere malen te kennen gegeven dat zolang hij er is, PAIS nimmer zal gaan samenwerken met de partij van Schotte.

,,Ik zou er in zo’n geval niet voor hebben gekozen om bij de sede te ontmoeten”, zo liet de parlementariër gisterochtend weten. ,,Er zijn honderd andere plekken waar je elkaar kunt ontmoeten. Waarom uitgerekend bij de sede van MFK?”,

zo vroeg Rosaria zich af. Schotte laat op zijn beurt weten Palm van tevoren te hebben gevraagd waar ze elkaar kunnen ontmoeten.

,,Toen Palm hoorde dat ik bij de sede was, gaf hij zelf aan om me daar te ontmoeten”,

aldus de oud-premier tegenover het Antilliaans Dagblad.

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | Rosaria niet blij met bezoek Palm aan MFK

  1. Palm, hoort gewoon thuis bij de MFK.
    hij is ook een profiteur van zijn functie.
    met al die reisjes en al het extra geld dat hij daar mee voor zichzelf weet te vergaren met al zijn declaraties.

  2. In het algemeen weet ik niet of PAIS zo blij met Palm moet zijn afgezien van welke sede hij bezoekt.

  3. Wees blij dat Palm eens op het eiland is, want hij ziet het ministerschap als een eeuwig durende snoepreis.

    Overigens las ik in de krant dat het ging om problemen die de zoon van Schotte op school had veroorzaakt. De appel valt dus niet ver van de boom. Maar goed, in ieder geval een Schotte die wel eens de school bezoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *