AD | Rossana Kluivert: Denk dat Jaap Jongbloed flauwvalt als hij ziet wat er allemaal niet klopt

Algemeen Dagblad

Rossana Kluivert © ANP-Shutterstock (montage)

Rossana Kluivert zit in zak en as sinds de uitzending van Opgelicht?! vorige week. Het AvroTros-programma besteedde aandacht aan mogelijke misstanden binnen haar organisatie Dog Rescue Center Curaçao. Rossana kan naar eigen zeggen amper meer slapen.

,,In het begin was er ongeloof. Daarna verdriet, alsof je geen adem meer kunt krijgen. Slapen gaat niet meer. Ik heb de hele nacht gehuild, onze vrijwilligers huilen”, vertelt Rossana in de Telegraaf. ,,We waren zoiets moois aan het opbouwen. Nu ben ik vooral boos.’’ Volgens haar klopt er niets van het hele verhaal dat Opgelicht?! schetst en zijn de tv-makers zelf ‘opgelicht’.

Rossana wil nu dat het programma gaat rectificeren. Als het aan haar ligt, komt presentator Jaap Jongbloed zelf langs om alles door te nemen. ,,Dan zal ik hem bij elke scène uitleggen hoe die tot stand is gekomen. Ik denk dat hij flauwvalt als hij ziet wat er allemaal niet klopt van de uitzending. Als hij niet bereid is met mij om de tafel te gaan zitten, vind ik het een laf persoon. Onze naam moet gezuiverd worden.”

Bron: Algemeen Dagblad

10 Reacties op “AD | Rossana Kluivert: Denk dat Jaap Jongbloed flauwvalt als hij ziet wat er allemaal niet klopt

 1. Lieve Rosanna, niet zielig gaan lopen doen nu. De échte harde werkers wonen in een container op een terrein met alle opvanghondjes, die van alles beloofd is maar waar jij je handen vanaf getrokken hebt. Die hebben ook tijden amper geslapen…… jouw naam hoeft niet gezuiverd te worden, hun naam moet gezuiverd worden! Zij zijn onder gesneeuwd door al jouw media aandacht en worden nu vergeten. Maar niet door de mensen die echt weten hoe het zit!!!

 2. De gokschulden van haar man aflossen.

 3. Summerlight

  ik huil ook elke nacht als ik de jaar rekening van 2018 zie giften 800.000 uitgegeven aan de honden 84.000. Daar zou je gewoon spontaan van gaan janken toch.

 4. Waarom zou ze dit moeten doen, heeft bakken geld.

 5. Graag even de boeken laten controleren, dan weten we gelijk hoe laat het is.
  Of mag er niet in de gaarkeuken gekeken worden?
  Goed gebruik op Curacao…,,,
  Centjes opmaken aan andere zaken waar ze voor bedoeld zijn.

 6. Waar rook is, is vuur!

 7. En leg eens uit waarom er zulke enorme bedragen zijn betaald aan de marketing. Er zijn bedrijven die dat gratis of voor weinig doen voor een goed doel, bij wijze van sponsoring. Donateurs moeten er vanuit kunnen gaan dat hun gift bij de dieren terecht komt.

 8. Roseanna, Laat maar gewoon open en bloot zien hoeveel geld je kreeg van donateurs voor de hondjes en wat er precies mee is gebeurd! We hoeven geen zielige verhaaltjes van jou!

 9. Trots op Curaçao

  Reactie van een kind dat betrapt is met z’n hand in de snoeppot. “Nee mama, het is niet wat het lijkt. Mijn hand ging er in en ik zei nog tegen hem dat die dat niet moest doen. Ik was het niet, hoor!”

  Maar ja, als BNN (Behoorlijk Nogal Narcistisch) kan je het publiek bespelen via de media.

  Jij, Rossana, was uitgenodigd om een weerwoord te geven en dat heb je voorbij laten gaan. Ga nu dan ook niet janken!

 10. Je zou bijna medelijden krijgen pfffff.
  Ik huil elke dag om de arme dieren die geholpen hadden kunnen worden. Steek je tijd liever daarin iplv mensen op je hand te krijgen.
  De andere organisaties zijn hard bezig voor de dieren.
  Dus laat nu eens zien aan de honden op Curaçao wat je echt waard bent.
  Er zijn nog vele stakkerds die geholpen moeten worden dus begraaf het negatieve en geef de honden een betere toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *