AD | Rossana Kluivert in de rechtbank om zaak tegen Opgelicht

© Instagram/Rossana Kluivert

Rossana Kluivert verschijnt vandaag in de rechtbank in Lelystad vanwege het kort geding dat ze tegen de AvroTros heeft aangespannen. Rossana nam juridische stappen na een aflevering van Opgelicht?! waarin aandacht werd besteed aan haar organisatie Dog Rescue Center op Curaçao.

In de uitzending van afgelopen november kwamen vrijwilligers en dierenartsen aan het woord die zich eveneens inzetten voor honden op het eiland. Uit de reportage bleek dat geen van hen wist waar het opvangcentrum van Kluivert zich op het eiland bevindt.

Daarnaast kwam in het programma naar voren dat Kluivert veel minder honden zou verzorgen dan ze zelf beweert en dat ze van het ingezamelde geld van donateurs tienduizenden euro’s aan marketingkosten zou hebben betaald en een winkelpand huurt.

Lees ook: Rossana Kluivert is Opgelicht?! spuugzat en sleept omroep voor de rechter

Hoor en wederhoor

Rossana sprak schande van de aflevering en verwijt de programmamakers onzorgvuldigheid en een gebrek aan het bieden van weerwoord. Ze vond het onbegrijpelijk dat ze niet in de studio mocht reageren op de aantijgingen en onthullingen die volgens haar grotendeels worden verspreid door een organisatie met wie ze de samenwerking heeft beëindigd.

AvroTros stelde echter dat ze wel was uitgenodigd om te reageren. ,,De redactie van Opgelicht?! heeft op verschillende momenten en manieren Rossana Kluivert de kans gegeven om te reageren”, zei een woordvoerder. ,,We hebben netjes hoor- en wederhoor willen plegen. Maar daar heeft zij geen gebruik van willen maken.”

Rossana bleef bij haar verhaal en stapte naar de rechter om de aflevering offline te krijgen. ,,De AvroTros wil niet vrijwillig rectificeren, vandaar dat we deze stap hebben genomen”, aldus haar advocaat Royce de Vries destijds.

Bron: AD.nl

3 Reacties op “AD | Rossana Kluivert in de rechtbank om zaak tegen Opgelicht

  1. Schiet al die klote honden toch af, dan ben je direct van het probleem af.

  2. Aaaay ROSSANA laat deze zaak rusten, pleaseeeeee. Waarom die onverkwikkelijke historie oprakelen? Oké, volgens jezelf heb jij gelijk. Je hebt vergeven en vergeten ondanks dat je gelijk hebt volgens jou. Maar vergeven impliceert dat je niet kwaad meer bent, maar je bent nog steeds kwaad, woedend, ziedend dame. Dus je impliceert dit geval niet geheel volkomen. Je bent een eigenzinnig mens die steeds ouwe koeien uit de sloot haalt Rossana. Iets dat een tijd terug is voorgevallen, en allang door iedereen is vergeten. In welke mate kan dan redelijkerwijs van jouw kant verwacht worden dat jij vergeeft en vergeet wanneer anderen tegen jou in de scheef zijn gegaan???? Stel nu echter dat Avro Tros grove dingen tegen jou beging, waardoor jij ernstig nadeel werd berokkend. Zou jij er misschien nooit in slagen het gebeurde volkomen uit jouw geest te bannen? Of zullen de oudere dingen(zoals dit geval) in jouw geest weer teruggeroepen worden en in jouw hart opkomen?? Rossana, Rossana, je moet misschien enig initiatief ontplooien om deze zaak uit de wereld te helpen, en er een punt achter te zetten door met de overtreder (de (Avro Tros volgens jou) te praten. Want Roberto verwacht zoals gewoonlijk dagelijks leuk en opwindend nieuws van knipselkrant en wie hebben we daar?????????????????????? Tatáááááááá Yes, Rossana en haar circushondjes. Yoepieieieieieieieieie. Olé olé olé olé……………..piew piew piew……lang leve de lol tralalala, falderie…… faldera…van je hop hop hop

  3. Triest. Rosanna laat maar weten waar dat geld is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *