AD | Selfieprijs HNO

Selfieprijs HNO

Selfieprijs HNO voor Marc Curiel en Sabrina Daal

Willemstad – Jurgen La Cruz en zijn creatieve collage van meerdere foto’s kreeg de meeste ‘likes’ op de Facebookpagina van Hospital Nobo Otrobanda (HNO). Ook Marc Curiel met ‘Visting my future workplace’ en Sabrina Daal met haar Intensive Care-team, kregen veel likes. Zij wonnen dan ook de ‘selfieprijs’ van HNO.
Het personeel van het Sint Elisabeth Hospitaal (Sehos) kreeg vorige maand de gelegenheid de bouwsite te bezoeken en werd uitgedaagd mee te doen aan een selfiewedstrijd.

Het bezoek aan HNO in aanbouw vormt onderdeel van de zogenoemde ‘Beyond Building Blocks’-sessies, waarbij het personeel interactief betrokken wordt bij het transitietraject. HNO:

,,Tijdens het bezoek aan het HNO bouwterrein werden volop selfies gemaakt door het Sehos personeel. De foto’s zijn nog steeds te vinden op de Facebookpagina van HNO. Om de betrokkenheid van het personeel extra te belonen werden de selfies met de meeste Facebook-likes uitgeroepen tot winnaar. Usona, verantwoordelijk voor de realisatie van het nieuwe ziekenhuis, maakte een top drie”,

zo wordt nader uitgelegd door Usona-medewerker belast met de perscontacten, Esmeralda Wiel-van der Velden. Zij vervolgt:

,,Usona laat weten dat het enthousiasme van het Sehos-personeel over hun toekomstige werkplaats een enorme inspiratie is voor de komende jaren, waarin nog hard gewerkt zal moeten worden aan dit project. Het volledige HNO-team kijkt uit naar een verdere optimale en productieve samenwerking met het personeel van Sehos.”

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *