AD | Sms2Win: ‘Revolutie in ‘Alleen kopen van nummers’

Vlnr Ringelio de Cuba, Glen Carthy, Robbie dos Santos en
Stephanie dos Santos. FOTO JEU OLIMPIO

Philipsburg – In aanwezigheid van zo’n 25 vertegenwoordigers van de Curaçaose media heeft Robbie’s Lottery dit weekend op St. Maarten een nieuwe manier geïntroduceerd om nummers te kopen via sms.

In samenwerking met UTS is er een systeem ontwikkeld om vanaf een prepaid telefoon mee te doen in de dagelijkse trekking van Wega di Number of van de loterijen Daily Number of Smart Play. Volgens Robbie dos Santos, eigenaar van Robbie’s Lottery, betreft het een innovatieve, nieuwe manier om mee te doen aan de loterij. Zijn dochter Stephanie dos Santos, presenteerde samen met Ringelio de Cuba (Robbie’s Lottery) en Glen Carthy (UTS) zaterdagavond SMS2Win. Dit gebeurde vanaf het dakterras van het Pelican Resort op St. Maarten.

Meer voet aan grond in markt

Mensen kunnen voortaan bijna 24 uur per dag met één sms voor meerdere nummers meedoen, via nummer 2020. Ook kan er via dit nummer voor een langere periode worden gegokt. Prepaidbetalers kunnen kiezen of ze het geld cash willen ophalen of uitbetaald willen krijgen als beltegoed. Mensen met een telefoonabonnement moeten eerst een overeenkomst tekenen bij Robbie’s Lottery voordat ze met hun telefoon kunnen meedoen met SMS2Win.

Dos Santos, eigenaar van Robbie’s Lottery, hoopt met de nieuwe innovatie meer voet aan de grond te krijgen in de jongere markt. ,,Maar we moeten bewust zijn dat dit ook tot verslaving van gokken kan leiden. Daarom laten we mensen eerst langs komen om een bepaald bedrag af te spreken waarmee ze mee kunnen doen op hun postpaid tefeloon; zodat het niet tot een opeenstapeling van rekeningen leidt.”

Stephanie dos Santos noemt SMS2Win een ‘revolutie in het kopen van nummers’. Het bedrijf was volgens haar ook al vooruitstrevend in de gecomputeriseerde registratie, dat wel in Sint Maarten en op Saba en Sint Eustatius van kracht is, maar nog niet op Curaçao.

Ken Carthy was Robbie dos Santos dankbaar dat hij de innovatie heeft uitgewerkt in samenwerking met UTS; omdat het bedrijf daarmee een technologische voorsprong heeft kunnen uitwerken.

Deelnemen aan het spel kan vanuit alle landen waar Chippie te bereiken is, in ieder geval kan er behalve op Sint Maarten ook vanuit Curaçao en de andere Antilliaanse eilanden worden gegokt met SMS2Win.

Bron: Antiiliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *