AD | Spantenbier Blue Bay ‘The Shore’

De bouw is in februari van dit jaar begonnen en in de komende twee jaren verrijzen op deze plek aan het strand van Blue Bay 32 luxeappartementen | Jeu Olimpio

Bij het Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort is gisteren het spantenbier gevierd van het ‘The Shore’-project.

De bouw is in februari van dit jaar begonnen en in de komende twee jaren verrijzen op deze plek aan het strand van Blue Bay 32 luxeappartementen. The Shore omvat appartementen die worden gebouwd volgens het ‘carefree living’-concept. Daarbij staan gemak en comfort centraal.

Voor de bouw worden alleen hoogkwalitatieve methodes en materialen gebruikt. De appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen. Gebouw Amalfi en gebouw Cassis bevatten elk zeven appartementen, waarvan in beide gebouwen één penthouse. Gebouw Belize telt achttien appartementen, waarvan drie penthouses.

Foto Jeu Olimpio

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | Spantenbier Blue Bay ‘The Shore’

  1. Tja Plas, deze mensen betalen tenminste een prijs voor de grond waarop ze bouwen en OB voor hun woning. Veel van jouw vrienden jatten gewoon grond van de overheid en hebben nog nooit van OB betalen gehoord. Dan moet je nu ook niet zeuren.

  2. Niet zeuren, Beflapas.

    Dankzij dit soort toeristische projecten kunnen jouw mondi monkeys eten.

  3. Het is apart om te zien dat meer en meer luxe appartementen dan sociale woningen wordt gebouwd. Het moet wel duidelijk zijn, welke gebieden op het eiland voor permanente bewoning en welke voor vakantie woning bedoeld is. Er wordt steeds meer luxe appartementen voor permanente bewoning op mooie locaties gebouwd terwijl het als vakantie bestemming meer voor de staatskas oplevert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *