AD | Sportief begin van het schooljaar

Nu kan het schooljaar vandaag echt beginnen. | Antilliaans Dagblad

Willemstad – Diverse middelbare scholen organiseerden afgelopen vrijdag een introductiedag. Tijd voor ontspanning, sportieve activiteiten en kennismaking.

De leerlingen van de Albert Schweitzer havo/vwo (ASHV) waren op verschillende plekken op het eiland te vinden, zoals Landhuis Pannekoek, het strand van Caracasbaai, Carmabi en de Christoffelberg.

De derdeklassers bleven dichter bij huis. Zij hadden op de parkeerplaats van ASHV een waterfundag.

Ook de Radulphus-leerlingen zijn het schooljaar actief begonnen. Zo gingen de derdeklassers naar Playa Daaibooi, waar zij werden uitgedaagd door diverse sport- en spelactiviteiten. De leerlingen van havo 4 begonnen de dag bij Boca Sami met sport en spel, waarna zij over de heuvels en door de mondi naar Kokomo Beach liepen. Het vervolgens relaxen, zwemmen en lunchen maakte de ochtend compleet.

Maar het weekend begon toen nog niet voor de middelbare scholieren. Op zaterdagochtend moesten ze nog even naar school om hun tas te vullen met alle lesboeken. Nu kan het schooljaar vandaag echt beginnen.

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “AD | Sportief begin van het schooljaar

  1. Introductiedagen en schoolreisjes daar hadden ik een kindje dood aan, heb nooit meegedaan met die flauwekul ook niet in Nederland had nooit de behoefte om bij een bepaalde groep te horen.

    Al zien de meeste van deze kinderen niet echt slim uit het zijn toch onze professionals van later.

    Moeten ze niet iets zinnigers als introductiedag verzinnen? Zoals luiers wisselen of koffieschenken in bejaardentehuizen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *