AD | Stranden en recreatiegebied Marie Pampoen opgeknapt

CTB-functionarissen hebben, samen met MEO-minister Giselle Mc William en GMN-minister Suzy Camelia-Römer, daarvoor een bezoek afgelegd aan de stranden.

Willemstad – Het Curaçaose Toeristenbureau CTB knapt in samenwerking met het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) en Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN) de stranden op.

CTB-functionarissen hebben, samen met MEO-minister Giselle Mc William en GMN-minister Suzy Camelia-Römer, daarvoor een bezoek afgelegd aan de stranden. Het onderhoud hangt samen met de voorbereidingen voor het toeristisch hoogseizoen.

Er zijn schoonmaakwerkzaamheden geweest, bomen gesnoeid, betonnen bankjes neergezet, trappen gerepareerd en er is gewerkt aan de parkeergelegenheid bij Daaibooi, Grote en Kleine Knip, Playa Piskadó, Playa Fòrti, Santa Cruz, Caracasbaai, Baya Beach en Directeursbaai. Ook bij het recreatiegebied Marie Pampoen is opgeruimd.

Bron: Antilliaans Dagblad

2 Reacties op “AD | Stranden en recreatiegebied Marie Pampoen opgeknapt

  1. Benny Plaisier

    Rekreatie gebied….. Het is er verboden om te fietsen, te skateborden, met je hond te wandelen. Wat wél mag, is er zitten barbeknoeien en alle resten achterlaten, lawaaiige feesten tot diep in de nacht geven (wel ff melden bij Touristenbureau) en je vuil en dooie dieren storten. Althans, dat laatste gebeurt vnl op het stuk dat nog niet gerenoveerd, maar nu wel “schhongemaakt” is. Een tuinbedrijf houdt het wél gerenoveerde stuk wekelijks bij, maar vermijdt het opschietende groen van de Neemtree te verwijderen, want verstand van planten hebben ze nou ook weer niet bepaald. Gelukkig is er een parkwacht, die je wegstuurt als je met je hond wil lopen (plastic zakje mee) of je kleindochtertje op haar fietsje wil laten rijden. Leve de REKREATIE!!

  2. Maar door wie worden de baaien verder dagelijks onderhouden ?
    Dames komen er meer vervolg bezoeken hierna ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *