AD | Strategische alliantie Ctex en BearingPoint

Bearingpoint oprichter en managing partner Peter Grootens

Willemstad – BearingPoint en Curaçao Technology Exchange (Ctex) hebben afgelopen week een strategische alliantie gesloten. De strategische alliantie stelt de overheid en de publieke sector in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika in staat om gebruik te maken van de zogenoemde government-oplossingen bij het datacenter.

De overeenkomst is gericht op het leveren van geavanceerde webbased applicaties. Hierdoor zou het proces van belangrijke bedrijfsonderdelen, zoals de heffing en inning van de belastingen en het beheer van de sociale bijdragen, kunnen worden geoptimaliseerd.

BearingPoint heeft, naar eigen zeggen, de kennis om dit soort systemen te implementeren. Deze oplossingen in de vorm van applicaties zullen over het hele Caribische gebied worden verspreid. Het Ctex-datacentrum is de enige van haar soort in de regio, waarbij klanten hun data beveiligd kunnen laten opslaan.

,,Deze alliantie laat beide bedrijven toe om gezamenlijk hun sterktes in te zetten om diensten van wereldklasse te leveren aan de overheid en semioverheid”, aldus BearingPoint en Ctex tot besluit.

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *