AD | The Strand met Giro in de clinch

The Strand komt in de kvk voor als officiële naam ‘Curaçao Real Estate Development nv’, opgericht in 2006. Directeur is de Curaçaoënaar Jose Alberto Ferreira.

Willemstad – Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie doet naar verwachting vandaag uitspraak in verband met een zich al lang voortslepende zaak tussen The Strand en Girobank.

Details worden in dit stadium niet verstrekt, maar bronnen weten deze krant te melden dat op grond van tijdens het proces door The Strand aangevoerde stukken Girobank, staande de zitting bij het Hof, de zaak haar vordering heeft ingetrokken. Daarop is om proceskostenveroordeling gevraagd. Daarvan volgt vandaag vonnis.

Partijen zijn benieuwd over wat en hoe het Hof dit bijzondere moment op papier zal zetten. Het blijkt dat Girobank ‘belangrijke informatie heeft achtergehouden’, aldus de verdediging van The Strand. Dat zou in eerste aanleg ook het geval zijn geweest. The Strand wilde, voordat het vonnis er is, geen informatie verstrekken. Ook advocaat André Small mag op instructie van zijn cliënt nog niets zeggen.

In het Handelsregister van de Kamer van Koophandel komt The Strand voor met als officiële naam ‘Curaçao Real Estate Development nv’, opgericht in 2006. Directeur is de Curaçaoënaar Jose Alberto Ferreira. Hij is projectontwikkelaar en bouwde een achttiental luxeappartementen. Deze worden tegenwoordig verhuurd via de gelijknamige website, namelijk www.thestrandcuracao.com

Bron: Antilliaans Dagblad

2 Reacties op “AD | The Strand met Giro in de clinch

  1. Zoveelste lijk in de kast van Girobank.

    Eric Garcia is inmiddels opgesloten. Wanneer gaan Stephen Capella en Neysa Amnesia hem vergezellen?

    The Strand is ongetwijfeld een louche deal waarbij deze directieleden flink hun zakken hebben gevuld, zoals bij Ctex.

  2. Ook iets van Neysa Isenia?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *