AD | Un Kòrsou Hustu officieel gelanceerd

leeflang_omayra-un korsou hustu UKH

Un Kòrsou Hustu (UKH) officieel gelanceerd

Un Kòrsou Hustu, de partij van onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang, is gisteren officieel gelanceerd. Dit gebeurde op de internationale Dag van de Democratie.

Leeflang gaf al eerder aan dat bewust voor deze dag is gekozen omdat de partij achter de principes van de democratie staat: vrijheid, respect voor de mensenrechten, vrije en geheime verkiezingen en ook de deelname van alle mensen aan de verkiezingen.

Volgens Leeflang verkeert de democratie in groot gevaar: steeds meer mensen keren zich van de politiek af en hebben geen interesse om te gaan stemmen.

Daar wil zij met haar partij verandering in brengen. Op de foto geeft Leeflang de hamer aan bestuursvoorzitter van Un Kòrsou Hustu, Billy Pandt.

Bron: Antilliaans Dagblad

4 Reacties op “AD | Un Kòrsou Hustu officieel gelanceerd

 1. Freek, ik ben geen fan van Leeflang maar vind haar wel 100% integer.

  In een beschaafd land zijn alle politici dat en selecteer je op kwaliteit.

  In de bananenrepubliek Curacao ben je al blij als je iemand vind die integer is en accepteer je diens kwaliteiten of het gebrek eraan.

  Nu Rosaria in de zaak Wiels volkomen oninteger is gebleken blijven er weinig partijen over om op te stemmen. De MFK bende valt zowiezo af, PS (Wilsoe, Asjes, Wiels) is ook geen enkele stem waard en met de ontmaskering van Rosaria kunnen we ook Pais vergeten. MAN is zolang fraudeverdachte Isla marionet Cooper daar zit natuurlijk ook alleen stemmen waard van de Isla werknemers.

  Blijft over PAR en PNP maar die hebben te weinig eigen gezicht en zijn te klein.

  Daarom heeft Leeflang mijn zegen. Hopelijk komt ze met een sterke lijst zodat 15,000 Pais stemmers kunnen overstappen.

 2. Dat is wat we nodig hebben: een nieuwe partij van het oudste sluwste politieke schreeuwer op het eiland! Tja, wat moet ze anders.

 3. Proficiat aan deze partij.

  Vrijheid, respect voor de mensenrechten, vrije en geheime verkiezingen en ook de deelname van alle mensen aan de verkiezingen is een goed en verworven recht van elk mens welke door de politiek moet worden gerespecteerd.

 4. Fred de Haas

  Ik feliciteer de nieuwe partij en zie met belangstelling haar daden tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *