AD | UTS lanceert nieuw logo

UTS lanceert nieuw logo | Jeu Olimpio

Willemstad – UTS heeft een nieuw logo en een nieuwe slogan ‘Feel the connection’ gelanceerd. Dat laat het telecombedrijf in een verklaring weten.

De slogan benadrukt hoe belangrijk het voor kanten is dat zij dagelijks verbonden zijn met mensen die belangrijk voor hen zijn. Dat kan een familielid, een vriend, vriendin, een zakelijke partner of een bedrijf zijn. UTS biedt de klanten de kans om hun levensdoel te realiseren en in contact te blijven met belangrijke of dierbare personen.

Het bedrijf garandeert de klanten een stabiele internetverbinding. Het bedrijf richt zich op vier belangrijke pijlers: een stabiele internetverbinding, een sublieme beleving van de klant, dienstverlening aan de klant en een voorbeeldige leidende rol van het bedrijf.

UTS heeft vorig jaar uitgebreid marktonderzoek laten doen. Het doel daarvan was om een nieuw actieplan op te stellen waarbij nog meer rekening gehouden wordt met de aspiraties, noden, verwachtingen van de klanten. Uit dat onderzoek is gebleken dat de traditionele grenzen meer en meer vervagen. Veel mensen zijn tegelijkertijd online en offline. Klanten verwachten dat zij continu met hun huis verbonden zijn en willen ook als zij onderweg zijn bereikbaar blijven.

,,De klant staat centraal bij alles wat wij doen, de klanten en de samenleving zijn divers. In een wereld waarin mensen aldoor on(line) zijn, hebben al onze klanten met elkaar gemeen dat zij allemaal een betere kwaliteit van leven willen en een betere samenleving”, aldus directeur Paul de Geus van UTS.

Om hun doelen te bereiken hebben de klanten een betrouwbare en krachtige verbinding nodig om waar dan ook en op welk moment dan ook met anderen in verbinding te staan. UTS biedt voordelige oplossingen die nodig zijn zodat kanten toegang hebben tot informatie en applicaties die hen slimmer, sneller en efficiënter maken. De dienstverlening is een belangrijk element in het geheel. Het bedrijf respecteert de tijd van haar klanten en probeert de problemen zo effectief mogelijk op te lossen.

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | UTS lanceert nieuw logo

  1. Still not as bad as the TV Direct logo.

  2. ericlapas

    Het zal mij niet verbazen dat dit logo voor miljoenen in de boeken staat.

  3. Men kan alleen maar raden wat deze totale onzin wel niet gekost heeft-nog meer raden naar hoeveel daarvan in persoonlijke zak is verdwenen-een uitstekende manier om makelijk jezelf te verrijken met pure onzin waar elke idioot wel in trapt–OOOOOH zo positief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *