AD | VBC praat met KdNT

Amparo Dos Santos van KdNT en VBC in gesprek over economie | Jeu Olimpio

Willemstad – De Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC) heeft een kennismakingsgesprek gehad met de politieke partij Kòrsou di Nos Tur van Amparo dos Santos.

In dat gesprek van een uur is er gesproken over manieren om de economie een impuls te geven, zo heeft voorzitter Joop Kusters tegenover deze krant verklaard.

,,Wij hebben het initiatief genomen voor het gesprek, de vereniging heeft in het verleden ook gesproken met andere politieke partijen. In het algemeen kun je zeggen dat wij op dezelfde lijn zitten over de aanpak van de economie, de red tape moet weg, er moeten meer acties worden ondernomen.

Er is gesproken over zaken die al 20 jaar op dezelfde manier worden aangepakt en die nu veranderd moeten worden”, aldus Kusters. ,,Je hebt elkaar nodig om tot goede oplossingen voor de economie te komen. Dat geldt niet alleen voor het bedrijfsleven maar ook voor de overheid en de vakbeweging”, aldus de voorzitter.

Politiek leider Dos Santos van KdNT verklaarde gisteren bij TeleCuraçao dat er bereidheid is tot samenwerking. Dos Santos zei ook dat de traditionele aanpak niet in het belang is geweest van het bedrijfsleven. De politiek leider stelde dat hij als zakenman ideeën heeft over de economie, het is nodig de zienswijze over de economie te wijzigen, aldus Dos Santos.

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *