AD | Verdubbeling prostituees Campo

Regales: Campo kampt met een tekort aan sekswerkers. Dat heeft te maken met de stijging van de prijs van de tickets vanuit de Dominicaanse Republiek en Colombia naar Curaçao door het wegvallen van vluchten van Insel Air en Pawa | Jeu Olimpio

Willemstad – Campo Alegre verwacht nog deze maand 70 nieuwe prostituees uit de Dominicaanse Republiek en Colombia. Daarmee neemt het aantal sekswerkers in het bordeel toe van 65 naar 135.

Dat bevestigt Marlon Regales, woordvoerder van Campo Alegre. Regales gaf vorige week nog aan dat, juist in een tijd dat meer mannen een bezoek brengen aan het bordeel, Campo Alegre kampt met een tekort aan sekswerkers. Dat heeft te maken met de stijging van de prijs van de tickets vanuit de Dominicaanse Republiek en Colombia naar Curaçao door het wegvallen van vluchten van Insel Air en Pawa.

,,De vliegtickets zijn bijna twee keer zo duur”, zegt Regales. De buitenlandse sekswerkers betalen hun eigen ticket en daarnaast ongeveer 100 gulden per dag voor een kamer in het bordeel. Campo regelt de verblijfs- en werkvergunning en zorgt voor medische en sociale begeleiding van de dames.

Dat er nu toch zoveel nieuwe sekswerkers kunnen worden aangetrokken, heeft te maken met een regeling die het bordeel heeft getroffen met de vrouwen. Regales:

,,We spreken nu af dat zij de borg van 300 dollar niet direct bij aankomst hoeven af te dragen, maar pas twee of drie weken later.”

De prostituees krijgen in principe toestemming om drie maanden op Curaçao te blijven. Campo houdt de borg als blijkt dat een vrouw niet gewerkt heeft in het bordeel. ,,Tenzij daar een goede reden voor is, zoals ziekte”, zegt Regales. ,,Dan geven we de 300 dollar natuurlijk terug.”

Bron: Antilliaans Dagblad

2 Reacties op “AD | Verdubbeling prostituees Campo

  1. @eric. Geloof me. De dames hebben genoeg YDK klanten

  2. Ah, zo ziet Campo Alegre van binnen uit nu weet ik het ook. Volgens Regales ligt de bezetting aan de dure vliegtickets maar in feite was Campo allang dood.

    De echte hoeren, de echte vieze sletten komen niet meer die kunnen tegenwoordig in eigen land meer verdienen en daar hoeven ze geen 100 gulden per dag te betalen.

    Campo draait al lange tijd alleen op de YDK en van de YDK is bekend dat hij meestal daar is voor window shopping om opgewonden te raken en de rest bewaart hij voor zijn vrouw thuis of buiten waar hij niet voor hoeft te betalen.

    Een ander probleem is, er was vorig jaar een schietpartij op de parkeerplaats en ik zag vorige week nog een video op facebook waar een bewaker een bezoeker knockout sloeg.

    Het probleem is niet alleen van Campo, een vriendin van mij uit Colombia, een alleenstaande moeder van 3 kinderen, heeft het onlangs op Aruba in St Nicolas geprobeerd, daar was ook geen droog brood te verdienen. Uiteindelijk heb ik haar gezegd, ga maar terug naar je kinderen, ik help je wel met de maandlasten. Ik vraag me af, wat kan ik anders doen? Ik ben een YDK, Si bo duna dios ta duna bo bek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *