AD | Vervolg op Bon Biní for Business Smmit

Doel van deze summit was om Nederlandse investeerders naar Curaçao te brengen ten behoeve van het investeringsklimaat | Antilliaans Dagblad

Willemstad – In het derde kwartaal van dit jaar wordt wederom een Bon Biní for Business Summit georganiseerd. Dat heeft premier Eugene Rhuggenaath (PAR) bekendgemaakt.

Hij is zichtbaar trots op de tweede editie van de Bon Biní for Business Summit, die op 21 en 22 januari in het Renaissance Hotel plaatsvond en waaraan 45 bedrijven en 60 ondernemers uit Nederland en 70 bedrijven uit Curaçao hebben deelgenomen.

Het onderwerp dat tijdens de derde editie van de Bon Biní for Business Summit, waarvoor nog geen exacte datum is geprikt, centraal staat, is het gebruik van technologie om een Smart City-concept te bereiken voor de binnenstad. Dit onderwerp wordt gecombineerd met meer aandacht voor het nationaal erfgoed.

Rhuggenaath blikt met veel voldoening terug op de afgelopen editie van de summit die door hem en de Nederlandse minister-president Mark Rutte (VVD) werd geopend en afgesloten. Steven Martina (MAN) leverde, vanuit zijn positie als minister belast met Economische Ontwikkeling, ook een bijdrage aan de summit en minister Zita Jesus-Leito (PAR) en staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Raymond Knops (CDA) hebben beiden ook input geleverd.

Doel van deze summit was om Nederlandse investeerders naar Curaçao te brengen om kennis te maken met lokale ondernemers en zodoende nieuwe investeringsmogelijkheden te creëren, die leiden tot meer banen en een betere economie voor het eiland.

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *