AD | Vierde BlueSeas belooft spektakel

Curaçao International BlueSeas Festival is een initiatief van de lokale goededoelenstichting Fundashon Bon Intenshon en wordt geproduceerd door Mojo Concerts uit Nederland

Willemstad – De organisatie maakt ‘met trots’ de line-up bekend van de vierde editie van het Curaçao International BlueSeas Festival. Het gratis toegankelijke straatfestival in de historische stadswijk Pietermaai vindt dit jaar plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 april.

Ook dit jaar staat zal er weer een keur aan internationaal bluestalent op de diverse podia staan. Curaçao International BlueSeas Festival is een initiatief van de lokale goededoelenstichting Fundashon Bon Intenshon en wordt geproduceerd door Mojo Concerts uit Nederland.

Wie kunnen de bluesfans in de 2019-editie verwachten? Dat zijn Davina and the Vagabonds, Eric Gales, ‘King’ Solomon Hicks, Shakura S’aida, Nick Moss Band met Dennis Gruenling, Robert Finley, Sharrie Williams & The Wiseguys en Vanessa Colier.

Bron: Antilliaans Dagblad

3 Reacties op “AD | Vierde BlueSeas belooft spektakel

 1. Ik verheug me in ieder geval weer er op, net zoals het CNSJF. Beter kunnen we het niet hebben op Curacao.
  Dat dit een ‘wit feestje’ zou zijn dat is zo ridicuul dat ik er niet eens op reageer. Waarvan akte zullen we maar zeggen.

 2. Joep Meloen

  @ Henk,

  Veel van Blues weet je niet echt, of wel soms. Blues is van huis uit ‘zwarte’ muziek, maar dat zijn velen al vergeten. Dat veel van de grootste blues artiesten dan ook zwart zijn hebben ze al helemaal niet in de gaten. En dan blijft men dus weg van het blues festival en benoemt het maar tot ‘makamba feestje’.
  Laat wel zien hoe dom of beter ‘slecht geïnformeerd’ velen zijn.

  Alle Blues Seas Festivals die er zijn geweest waren en gezellig en muzikaal gezien van hoog niveau. Wie van goede blues houdt mag dit festival absoluut niet missen. Ik kijk er in ieder geval naar uit.

 3. Macamba feestje, maar in elk geval beschaafder dan het Tumba festival.

  De vrouwelijke bezoekers aan het Tumba festival lopen er vaak bij alsof ze eventjes van hun kamers op Campo weg zijn.

  Of niet, Ralph Palm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *