AD | Winkelcentrum Sambil opgeleverd

Winkelcentrum Sambil opgeleverd

Winkelcentrum Sambil opgeleverd

Willemstad – Winkelcentrum Sambil is klaar om ingericht te worden. Afgelopen zaterdag is het gebouw door aannemer CORE opgeleverd.

General manager Jonathan Cohen kreeg symbolisch de sleutel overhandigd. De huurders kunnen nu aan de slag om hun zaken in te richten, meldt Sambil Curaçao.

Daarvoor hebben ze twee maanden de tijd, want de opening staat gepland voor 28 mei. De eerste winkel heeft gemeld al klaar te zijn voor het ontvangen van klanten.

CORE heeft de eerste fase van het project op Veeris volgens het laatste tijdschema op tijd opgeleverd. Directeur Cohen complimenteerde het bouwbedrijf hiervoor. Volgens hem was het geen gemakkelijk karwei, omdat er tal van innovaties zijn toegepast die voor de aannemer ook nieuw waren. Hij wees op de dakconstructie, die is voorzien van nieuwe materialen en technieken om het daglicht wel door te laten, terwijl het binnen koel blijft. Ook de XD filmzaal van Cinemark is iets nieuws voor het Caribisch gebied en dus ook voor Curaçao.

Van de tweede fase, aan de westzijde van het gebouw, is de ruwbouw ook klaar. Dit beslaat ongeveer een kwart van het totale project. Dit deel wordt pas afgewerkt als er een huurder is gevonden.

Bron: Antilliaans Dagblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *