AD | Witwasgeld voor criminaliteitsfonds

Witwasgeld voor criminaliteitsfonds

Witwasgeld voor criminaliteitsfonds

Minister Nelson Navarro (PAIS) van Justitie en waarnemend politiecommissaris Albert Sambo hebben gisteren op het Amerikaanse consulaat een cheque van 873.127,57 dollar in ontvangst genomen voor het Criminaliteitsfonds.

James Doby van drugsbestrijdingsdienst DEA op Puerto Rico en waarnemend consul-generaal van de Verenigde Staten Hormazd Kanga overhandigden de cheque.

Het gaat om 25 procent van ‘afgepakt’ geld uit een Venezolaanse witwaszaak, waarin Curaçao belangrijke informatie heeft doorgespeeld naar de Verenigde Staten.

Kanga noemde het afpakken van geld van criminelen een van de belangrijkste middelen in de strijd tegen criminele organisaties.

Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “AD | Witwasgeld voor criminaliteitsfonds

  1. Abraham Mossel

    Hoog bezoek?. Zie ik nu rechts Maradona de Hand van God op de foto staan??. Of is dit Willem Ruska die ooit van een paard kwam gekropen in Hilversum na een lage Vuursche rit. Joop de Vries kwam niet meer bij van het lachen. Ik heb medelijden met van Raak, die ziet nu al ( zijn vijanden) deze gelijkwaardige ambtenaren zich zelf op een gigantische manier verrijken . Het kan niet op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *