AD | ‘Womanizer Jeroen Pauw is weer vrijgezel’

jeroen-pauw

Zonder Nimet naar Curaçao ging waar Jeroen Pauw een vakantiehuis bezit

AD duikt in bladen – In de wekelijkse rubriek AD Duikt in de Bladen signaleren we spraakmakende nieuwtjes uit roddelbladen.

Onbevestigde zwangerschappen, dramatische liefdesbreuken, opmerkelijke foto’s en andere smeuïge onthullingen: there is no business like showbusiness.

‘Relatie Jeroen Pauw lijkt voorbij’, kopt Story met feestelijke koeienletters boven een over twee pagina’s uitgesmeerd artikel waarin, los uit de pols, wordt ingezoomd op het actuele liefdesleven van de inmiddels 56-jarige presentator. Het blad vermoedt – op basis van wat broodmagere feitjes – dat de inmiddels 6-jarige relatie van Pauw met de van oorsprong Turkse schoonheid Nimet Akdemir alweer verleden tijd is.

Dat wordt gebaseerd op het gegeven dat Jeroen onlangs zonder Nimet naar Curaçao ging waar hij een vakantiehuis bezit. ,,Heeft ook deze relatie van de tv-journalist en meesterversierder het niet gered”, vraagt het blad zich wanhopig af. Want de hard werkende Nimet (die mogelijk elders afspraken had op dat moment, red.) was er in geen velden of wegen te bekennen.

Nog ‘erger’: Pauw zou bij tropische temperaturen zijn ‘gespot door ander vrouwelijk schoon’. Story komt in dit verband met een best fraaie, suggestieve volzin: ,,Wie was de mysterieuze, eveneens aantrekkelijke brunette met wie Jeroen op het zwoele eiland wél de nodige vrije tijd doorbracht.” Of het waar is dat womanizer Jeroen en Nimet verleden tijd zijn? Het antwoord op die vraag wordt natuurlijk niet gegeven.

Wel bevat het artikel een leuke opsomming van zijn al dan niet treurende exen. Zoals: Loretta Schrijver, Mieke van der Wey, Manuela Kemp, Sophie Hilbrand en Daphne Bunskoek.

Het stukje wordt afgesloten met nog wat roddeltermen die symbolisch verwijzen naar de zonovergoten zandstranden op romantisch Curaçao: ‘Mogelijk werd het hem na 6 jaar met Nimet toch weer te heet onder voeten…’.

Bron: Algemeen Dagblad

Een Reactie op “AD | ‘Womanizer Jeroen Pauw is weer vrijgezel’

  1. Favoriete stuk in de Knipselkrant van la Stiwz.

    Pauw lijkt me wel wat voor mannenverslindster Elvira Rosalia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *