AD | Zes cruisereizen naar Curaçao

Zes cruisereizen naar Curaçao | Extra

Willemstad – In 2018 zal Carnival Cruise Line met het schip Carnival Journeys het programma uitbreiden met 13 nieuwe reizen van 12 tot 14 dagen. Van deze 13 reizen doen er 6 ook Curaçao aan.

Het zijn extra cruises op de al eerder aangekondigde reizen van 9 tot 15 dagen voor 2017. ,,Behalve dat de mooiste plekjes van de wereld bezocht worden, kunnen de gasten op de Carnival Journeys-cruise meedoen aan allerhande activiteiten aan boord zoals een fotografie- of kookcursus, kunst en handenarbeid en omgaan met social media”, zo staat op de website van de cruiselijn te lezen.

Er is op de site veel aandacht voor de activiteit ‘Throwback Sea Day’ waarbij teruggegaan wordt in de tijd, naar 1987, en strandactiviteiten georganiseerd worden bij het zwembad en op het dek met spelletjes van vroeger.

De zes nieuwe reizen waar Curaçao in begrepen is, zijn (1) Carnival Breeze: een 14-daagse Zuid-Caribische reis die vertrekt van Galveston en eindigt in Port Canaveral. De eilanden die aangedaan worden zijn Grand Cayman, Aruba, Curaçao, Grenada, Barbados, Dominica en Sint Maarten.

(2) Carnival Freedom: een 14-daagse Panamakanaal round-trip, vertrekkend van Galveston. De reis gaat naar Montego Bay (Jamaica), Aruba, Curaçao, en Cartagena (Colombia) met een transit in het Panamakanaal en dan door naar Limon (Costa Rica) en Cozumel (Mexico).

(3) De Carnival Pride gaat in twee weken tijd van de Zuid-Cariben naar Baltimore en doet ondertussen de volgende eilanden aan: Grand Turk, Aruba, Curaçao, Barbados, Sint Lucia en Sint Maarten.

(4) Carnival Ecstasy gaat in 12 dagen van Charleston naar Amber Cove (Dominicaanse Republiek) via Aruba, Curaçao, Sint Maarten en San Juan (Puerto Rico).

(5) Carnival Miracle doet twee weken over een reis van Tampa naar Cozumel en Limon met een transit via het Panamakanaal naar Cartagena, Aruba, Curaçao en Ocho Rios (Jamaica).

(6) Carnival Sunshine doet 13 dagen over een reis van Port Canaveral naar Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Saint Kitts, San Juan en Amber Cove.

Bron: Antilliaans Dagblad/Bearingpoint

Een Reactie op “AD | Zes cruisereizen naar Curaçao

  1. Abraham Mossel

    Ik heb mij laten vertelen, dat de rederij van de Carneval, na het gebeuren van de vechtpartij in de staten heeft overwogen om dit jaar toch Curcrim maar te schrappen van de lijst, aangezien er een grote kans bestaat dat er niet te voorziene ongeregeldheden kunnen gaan voordoen dit jaar op het eiland, zoals brandstichtingen en straat gevecht en tussen SI en NO, met vuurwapens. En aangezien Nederland zich niet als kolonisator wil laten uit maken bemoeien zij er zig niet mee.. Na de verkiezingen wordt er een spoed vergadering gelegd in de tweedekamer nl, met als agenda punt paspoort inlever actie op Curcrim voor diegenen die het niet eens is met de verkiezings uitslag van 28 april 2017 . Hierbij is er ook een plan voorgesteld om een muur te bouwen ter hoogte van het midden van het eiland. Noord-West MFK/KFO/ KdnT/MP/PS onafhankelijke YdK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *