AD | Zigzaglijnen waarschuwen automobilisten

Een deel van de Grebbelinieweg met de nieuw aangebrachte lijnen | VVRP

Op de Grebbelinieweg worden automobilisten met zigzaglijnen gewaarschuwd dat zij een zebrapad of een gevaarlijk kruispunt naderen en hun snelheid moeten minderen.

De lijnen zijn door het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) aangelegd. Voetgangers maken ook deel uit van het verkeer, zij moeten daar veilig aan deel kunnen nemen. Daarom heeft het ministerie de lijnen aangebracht op de Grebbelinieweg.

Op de foto een deel van de Grebbelinieweg met de nieuw aangebrachte lijnen.

Foto VVRP

Bron: Antilliaans Dagblad

6 Reacties op “AD | Zigzaglijnen waarschuwen automobilisten

 1. @Trui schreef;
  “De lijn op de foto lijkt wel een rechte lijn, getrokken “door Carlos Monk, Rob ‘Polar’ Blaauw of Carla Hueck.”

  @Gerard schreef op 2 augustus 2018 om 09:21 onder een ander artikel;
  “En zo onsamenhangend dat ik daarbij denk dat zijn stuk geschreven is vrijdagavond laat “door Carlos Monk, Rob ‘Polar’ Blaauw of Carla Hueck.”

  Heb er niet speciaal op zitten letten hoor, het viel me toevallig op… maar is de overeenkomst niet treffend? Zelfs de volgorde van genoemde namen is perfect. Heb trouwens al sinds een maand verschillende overeenkomstige uitspraken en zinnetjes, ook per toeval, van “Trui=Gerard=Esther”=’De drie eenheid’ gespot.
  Bijzonder is het niet, maar deze mededeling is bedoeld voor diegenen die nog niet in de gaten hadden dat Trui, Esther en Gerard één en dezelfde persoon zijn.

  Zo kan het voorkomen dat je met Trui denkt te redeneren, maar dat Esther of Gerard iets anders beweren, maar vergis je niet, je praat wel met één en dezelfde zigzaggende persoon. 🙂
  ha ha ha ha ha, ach, ik moet er toch zo om lachen man… 😆 😆 😆

 2. De lijn op de foto lijkt wel een rechte lijn, getrokken door Carlos Monk, Rob ‘Polar’ Blaauw of Carla Hueck.

 3. Ay mensen toch nos mes por .
  Je blijf lachen op deze klip .
  Er zijn borden , waarschuwingslampen voor dit soort wegen .
  Het is vreemd , heel vreemd .

 4. Als je goed kijkt naar de foto zie je aan de rechterkant een parallelweg met parkeerplaatsen. Dit is voor de leraren om te parkeren en voor ouders om kinderen te brengen en af te halen. De doorgaande weg, waar nu zigzaglijnen zijn aangebracht ter waarschuwing dat er een zebrapad, maar vooral een wegdrempel, noopt tot vermindering van vaart. Dat is dus niet zo op de parallel weg die dus nu door degenen die het doorhebben, gebruikt wordt als sluiproute om keihard de wegbobbels te ontwijken. Levensgevaarlijk!
  Wat betreft de zigzaglijnen is dit beter dan geen enkele waarschuwing voor wegdrempels. Hoe vaak ben ik niet keihard op een drempel gereden omdat het niet goed staat gemarkeerd… of het nu zigzaglijnen, kattenogen of wat dan ook is, drempels moeten goed gemarkeerd worden.

 5. Voor zover ik kan zien, is dit een woonwijk. Welke randdebiel gaat met een snelheid hoger dan 20KM/uur in een woonwijk rijden. Dit van die zigzag lijnen is een achterlijk idee. Wij hebben hier wat achterlijke chauffeurs en die zullen zeker over de weg zigzag gaan rijden om de lijn te volgen.

 6. Dit is het eerste resultaat van Minister Zita, na 2 jaar als Minister.
  Trieste zaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *