AGF | Curaçao overlegt over import Dominicaanse groenten en fruit

Groenten en fruit supermarkten | AGF

Minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina heeft maandag overleg gehad met regeringsvertegenwoordigers van de Dominicaanse Republiek en Dominicaanse exporteurs van groenten en fruit. Hij bepleit een duurzame samenwerking.

Dat meldt het Antilliaans Dagblad.

Tussen Curaçao en de Dominicaanse Republiek bestaat al een Memorandum of Understanding voor wat betreft de levering en afname van groenten en fruit. De intentieverklaring werd twee weken geleden getekend.

De Dominicaanse associatie van exporteurs ProDominicana heeft toegezegd ‘de beste producten in het land te reserveren voor Curaçao’.

Bron: AGF

Een Reactie op “AGF | Curaçao overlegt over import Dominicaanse groenten en fruit

  1. Abraham Mossel

    Wat is dit nu weer voor FAKE nieuws. Als ik morgen 10 containers met fruit wil kopen uit Domini R, moet ik daar dan toestemming krijgen van Martina! of gaat het erom zo goedkoop mogelijk in een klap zonder invoer rechten het fruit word ingekocht door Martina “regering” zelf en dat dat wij dan op de BON fruit kunnen kopen/afhalen bij de regering, en dan familie en vriendjes voorrang krijgen om het verste en beste fruit uit te zoeken daarna mag het gewonen volk de restjes komen kopen voor de volle mep!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *