AlgemeenDagblad | Tropische Mindf*ck goed voor 1,3 mln kijkers

Deze hele serie Mindf*ck speelt zich af op Aruba, Bonaire en Curaçao en in Suriname.

De eerste aflevering van de nieuwe serie rond illusionist Victor Mids, Mindf*ck Caribbean, heeft gisteravond 1,34 miljoen kijkers weten te boeien. Ze zagen onder meer hoe Mids te gast was bij Golden Earring-zanger Barry Hay op Curaçao. Deze hele serie Mindf*ck speelt zich af op Aruba, Bonaire en Curaçao en in Suriname.

Het programma staat op de derde plaats in de kijkcijfer top-25 van de Stichting KijkOnderzoek, achter het NOS Journaal van 20.00 uur (1,48 miljoen kijkers) en Studio Sport Eredivisie (1,36 miljoen). Alle drie programma’s waren te zien op NPO1.

De aftrap van het nieuwe seizoen van Even tot hier (NPO1), met cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe, pakte de zesde plaats achter Ik Hou van Holland (SBS6) en Kassa (NPO1).

De halve finale van Dancing With The Stars (RTL4) bleef steken op 676.000 kijkers en bezet daarmee de 13e plaats in de kijkcijferlijst.

Bron: AD.nl

3 Reacties op “AlgemeenDagblad | Tropische Mindf*ck goed voor 1,3 mln kijkers

  1. Die victor mitz f*ckt ieders mind, want hij is gewoon steengoed.
    Goed programma wat curacao ook een es op een leuke manier bekendheid geeft, gezien de hoge kijkcijfers. Weer es wat anders dan alleen maar negatieve berichten over ons eiland.

  2. @ericLapas

    Dit is geen programma om wat zwarte mensen te laten zien die niet erg slim zijn ….Rdenken dat het tovenarij is….

    Dit programma is al een aantal jaren razend populair in NL Ook Barry Hay komt in dit programna voor. Gek genoeg wordt steeds de racismekaart weer getrokken…..

  3. Dit programma zet ons weer honderden jaren terug in de tijd, velen van ons hebben gestudeerd om aan te geven dat negers niet dom zijn. Dit programma liet wat zwarte mensen zien die niet erg slim zijn die denken dat het allemaal tovenarij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *