KKC | Algemene waarschuwing reacties

zero-tolerancebeleid  commentpolice

Er gaat een nieuw reactiebeleid windje waaien op KKC. De bestaande spelregels blijven gehandhaafd. Echter, non reacties, puur en enkel bedoeld om mensen en/of mede-reageerders te beledigen en/of (agressief) te bejegenen, zullen vanaf nu worden verwijderd. Hierbij geldt een zero-tolerancebeleid.

Ik weet dat het tricky wordt, echter, ik duld geen commentaar, ik wil geen advies en accepteer ook geen probeersels om te kijken hoever dat je kunt gaan.

Enkele personen zitten op kinderachtige wijze reacties te posten, waarschijnlijk zich al onanerend te verkneukelen wat ze nu weer hebben durven schrijven.

Ik heb lang zitten zoeken maar uiteindelijk het knopje gevonden om iemand te bannen. Die ban geldt dan ook voor het kunnen lezen op het forum. Ik hoop dit niet te hoeven gebruiken.

De Commentpolis.

P.S.. Ik probeer het een paar weekjes met waarschuwingen onder comments die hiervoor in aanmerking komen. Wordt het niks, zoek het dan verder maar zelf uit.

33 Reacties op “KKC | Algemene waarschuwing reacties

 1. Jammer dat dit Verslag snel van Prioriteit is gehaald. Ik ben nog steeds slachtoffer van zowel Computervredebreuk als van inbreuk op mijn Privacy : https://www.knipselkrant-curacao.com/opinie-op-weg-naar-een-gestapo-eiland : De pesters kiezen zelf bewust om door te gaan met geniepigheden. Ik heb al enkele keren persoonlijk contact opgezocht met de treiteraars, maar kreeg ik alleen maar onbeschoft als antwoord om de Politie te bellen. Zij willen dit niet anders oplossen. En hier ben ik dan. Het liefst houd ik dit voor mij alleen, maar ongezonde personen houden van deze aandacht. Niet normaal.

 2. Piet van Linden

  Het lijkt soms meer een soort burenruzie, dat commentaargedoe

 3. Eindelijk.

 4. Drechi pa bosnan Tur

  @JB:
  Ik heb een donkerbruin vermoeden dat wat ik ook zeg, U een tendens vertoont uw eigen woord als wet voor anderen te beschouwen.
  Ik vertel niets meer, en u kunt mij hierna nog meer vertellen.
  Voor mij is deze kous af Heer Bash.

 5. @Drechi. Vertel eens. Ben je erbij geweest of heb je contact met het verleden via een medium met mijn ouders?
  Je hebt normen en waarden die volgens jou de beste zijn en je hebt normen waarden die voor mij gelden.
  Je hebt respect tonen voor anderen die voor jou gelden en respect tonen voor anderen die voor mij gelden. Ter verduidelijking toon ik alleen respect voor mensen die op een eerlijke en integere manier hun geld verdienen, hogerop willen komen in hun salaris, politiek bedrijven en aan bedrijven/instanties leiding geven. En natuurlijk niets is zaligmakend en ook ik wijk er wel eens vanaf, door bijvoorbeeld geen U tegen Drechi te zeggen. Excuus daarvoor.

 6. Drechi pa bosnan Tur

  @Bash:
  “hebben normen en waarden bijgebracht, respect hebben voor anderen bijgebracht”?????????????
  Niet dus……

 7. @Drechi. O jawel hoor. Heb een computer, tablet, smartphone, smart tv, doneer elke dag netjes een bedrag aan de landelijke economie. Doneer regelmatig een bedrag aan de douane en de post betreffende invoer goederen.
  Heb een onbezorgd leven, hoef niet meer te werken, zorg dat mijn voormalige zwerfhond niets te kort komt. Heb een fantastische vrouw en dochter. Zou zeggen niet slecht voor een jongen die in grote armoede is groot gebracht.
  Dat ik niet in het verleden ben blijven hangen, heb ik mede te danken aan mijn FANTASTISCHE ouders.Zij hebben zich zelf weggecijferd om ons kinderen een betere toekomst te geven, hebben normen en waarden bijgebracht, respect hebben voor anderen bijgebracht en om op eigen kracht de betere toekomst te krijgen.
  Om je uit de droom te helpen, het volgende. Ik heb niets, nadat, niets met oppositie of coalitie. Onafhankelijk En de Friesche vlag is een heel mooie vlag.

 8. Drechi pa bosnan Tur

  @Bash
  Whatever Bash….. Of je je nu vereenzelvigt met de coalitie of met Friesche Vlag, het doet me niets, want je telt toch niet mee in de vooruitgang der volkeren

 9. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 10. @Drechi. Schaar me niet onder 1 of ander comité. Ik ben en blijf onafhankelijk. Hoewel ik op 1 punt niet onafhankelijk ben. Dat is mijn weerstand tegen alles wat met de oppositie partijen te maken heeft. Partijen en het stemvee wat er op stemt of personen die er mee sympatiseren.

 11. Drechi pa bosnan Tur

  @John Bash c.s.:
  Geachte heer Bash,
  U zult zich de onbeschrijfelijke vreugde en immense voldoening die uw woorden bij mij hebben teweeggebracht echt niet voor de geest kunnen halen:
  Drechi op nummer 1 van de “most hated contributers to KKC”….
  Ik denk dat de onlangs tot Keizer van Japan gekroonde troonopvolger iets van gelijke strekking moet hebben gevoeld bij het aanvaarden van zijn ambt…….
  Dus namens al de mondloze YDK’s die hier dagelijks door uw “Committee tot Afzeiken van de YDK’s” beledigd worden: Dank voor de enorme eer! Door U en uw gelijken neergezet worden als de “Hoofd-provoceerder” doet mij beseffen dat het opvalt, en pijn doet. Dit heeft mij ontzettend veel hernieuwde kracht gegeven om vooral niet op te geven! Misschien word ik wel “Man of the Year” van 2019! 🙂

 12. Perfect!

  Hier zitten heel veel mensen op te wachten. Eindelijk KKC bezoeken en lezen zonder je constant beledigd e/o gekwetst te voelen of je kapot te schamen om de reacties die er staan en ook gewoon blijven (bleven) staan.

  Als het word zoals beloofd zal ik ook weer eens een donatie gaan doen..

 13. Ik vind het een vooruitgang. Te lang zijn er bepaalde mensen op dit forum die grensoverschrijdende woordkeuzes hebben. Men denkt maar alles te kunnen zeggen en iedereen af te zeiken. Wat @ Erica betreft ach in A’dam zeggen we LML.

 14. Ericlapas slaat de spijker soms precies op de kop!
  Door de bliksemafleiderwoorden gaat 99% van de aandacht naar de woordkeuze i.p.v. de boodschap.

 15. Als je Drechi en Beflapas tot de top drie rekent, ben je rijp voor opname in de Caprileskliniek.

  Toegegeven, Beflapas heeft soms zeer zinvolle bijdragen maar die worden volledig overschaduwd door zijn puberaal sexgeleuter.

 16. Ben het niet altijd eens met CR, maar op het punt van CR dat laplas het forum naar een hoger niveau tilt kan ik niet anders schrijven: helemaal mee eens.
  Nu het toch ter sprake is gekomen van de top 3, zal ik er ook 1 opnoemen.
  1: Drechi. Vanwege zijn provocaties.
  2: Meloen, vanwege zijn realiteitszin
  3: Laplas, vanwege zijn puberale humor en af en toe ook iets zinnigs zegt.

 17. Curacao revisited

  Er is nooit sprake geweest van een grote 3:
  * lastitz was iedere week in een bitch fight betrokken met trui
  * trui has iedere maand een moodswing (menstruatie?) en dreigde het forum te verlaten
  * Joep meloen maakt iedere keer dezelfde opmerkingen

  Enige die het forum op een hoger niveau tilt is beflapas: uiteindelijk is campo nog de beste afspiegeling van de curacaose samenleving dus iemand die als beste campo kent, kent curacao als beste

 18. Nee, Die Ene.

  In het commentaar worden vaak zinvolle opinies geplaatst of waardevolle aanvullende informatie verstrekt.

  Helaas verpesten bekende posters het met racisme aanwakkerende reacties (Drechi) of infantiele puberale reacties (Beflapas).

  Dat heeft Trui al weggejaagd terwijl La Stiwz op de drempel staat om ook te vertrekken.

  Blijft van de Grote Drie alleen Joep Meloen over.

  Enige censuur is dus zeker op zijn plaats, anders vertrekt Joep ook nog.

 19. Zet die stomme comments toch uit, wat heb je er aan?

 20. Eindelijk!

 21. Joep Meloen

  Op zich een goed idee, maar hoop niet dat een onderbouwde kwalificatie van een persoon nu zal worden aangeduid als belediging.
  Voorbeeld. Zonder het over het uiterlijk van een persoon te hebben moet het mogelijk zijn te stellen dat een persoon totaal ongekwalificeerd is voor een belangrijke functie. Het aanstellen van McWilliam als minister van economische zaken was, is en blijft fout. Het bewijs is ook geleverd daar zij in haar periode nog geen enkel intiatief heeft getoond op haar ‘vakgebied’.

  Wanneer onze regering en overheid blijft volharden in het plaatsen van nietsnutten op goed betaalde functies dan mogen wij als belastingbetalers dit aan de kaak stellen. We betalen er immers allemaal aan mee. Hoop dat we die scheiding wel blijven maken.
  Opmerkingen over het uiterlijk van iemand of inderdaad puur op de man spelen zou wel moeten worden verbannen. Het heeft geen doel, anders dan het op de kast jagen van een ander.

  Wens jullie veel wijsheid bij het modereren.

 22. Mag ik ook wat zeggen?

  De waarheid is soms ook pijnlijk, en wordt dan gemakshalve als een belediging aangemerkt.
  Het volk van Curaçao wordt ook voortdurend beledigd; door allerlei bank-, verzekerings en overheidsdirecteuren die de boel oplichten. Het noemen van die oplicht directeuren is geen belediging, eerder een burgerplicht.

 23. Carli Garcia

  Eindelijk. Antilliaanse mannen en vrouwen voortdurend beledigd.

 24. Het verplicht onderbouwen van een stelling met een of meerdere bronnen zou ik persoonlijk een goede toevoeging vinden. Nu vind ik het soms moeilijk om informatie op waarde te schatten.

  Kijk naar de comments over Zus de Lannooy als voorbeeld: waar blijkt uit dat ze twee jaar betaald een studie in NL heeft gevolgd? Is dat op basis van geruchten of is er schriftelijk bewijs voor?

 25. Ha, ha!

  Drechi, de grootste vervuiler van dit forum, die het met het nieuwe beleid eens is… het moet niet gekker worden.

 26. Curacao revisited

  Eens met trachy: al die referenties aan het nachtleven van anus covagina, en het gebrek aan enig initiatief bij Reinald, kop in het zand hopen dat het overwaait, Curiel voegen niets toe aan een inhoudelijke discussie

 27. Drechi pa bosnan Tur

  Ik ben het er roerend mee eens: Chapeau KKC!!!!
  Ik zal er wel weer over aangevallen worden, maar blijf volharden dat het een goed initiatief is!!!

 28. Eindelijk. Goedzo KKC!

 29. Beflapas, ‘Waar komt dit plotseling vandaan? Liep het de spuigaten uit?’.

  Lees je eigen reacties eens dan zal het je duidelijk worden.

  Goede actie van de KKC.

 30. Waar komt dit plotseling vandaan? Liep het de spuigaten uit? Laten we hopen dat de KKC weer wordt wat het vroeger was, een forum voor brave burgers. Mensen als Lapas zullen dan ergens anders met hun beledigingen moeten.

 31. Stel het zeer op prijs, want de reacties zijn mij om eerlijk te zijn een doorn in het oog. Het mooie karakter van de Knipselkrant wordt er echt door teniet gedaan. Dank voor het aanbieden van dit medium, stel het zeer op prijs.

 32. Goed plan.

 33. Curacao revisited

  Duidelijk: ik zal braaf zijn KKC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *