Amigoe | ‘Afsluiting telefoonlijnen Marriott Hotel tweede keer deze week’

‘Afsluiting telefoonlijnen Marriott Hotel tweede keer deze week’

‘Afsluiting telefoonlijnen Marriott Hotel tweede keer deze week’

WILLEMSTAD — De telefoonlijnen van het Marriott Hotel zijn vandaag voor de tweede keer door telefoonmaatschappij UTS – wegens uitstaande rekeningen – afgesloten. Dit meldt een bezorgde groep werknemers van het Marriott Hotel tegenover hun advocaten Olga Kostrzewski en Achim Henriquez.

“De werknemers maken zich ernstig zorgen over de afsluiting en menen dat dit het aanzien van het hotel internationaal zal schaden. Volgens de werknemers verblijft in het hotel momenteel een topfunctionaris van de Marriott-keten, namelijk Andrew Houghton, de area-vicepresident van Marriott International voor het Caribisch gebied.

Verder menen de werknemers dat het lokale management tekort is geschoten, door een tweede afsluiting in één week toe te laten”, aldus de advocaten. Het hotel was vanochtend telefonisch onbereikbaar, de verbinding werd omstreeks 13.00 uur weer hersteld.

Zoals bekend hebben de advocaten namens hun 88 cliënten, herhaaldelijk de vrees uitgesproken ‘dat men op verkapte wijze probeert om zich goedkoop van het huidige personeel te ontdoen door met de verkoop een uitholling van het bedrijf te bewerkstelligen.’

Bron: Amigoe

Een Reactie op “Amigoe | ‘Afsluiting telefoonlijnen Marriott Hotel tweede keer deze week’

  1. Wel vervelend als het personeel een bommelding wil doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *