Amigoe | Aqualectra wil overvallen op personeel voorkomen

Aqualectra wil overvallen op personeel voorkomen

Aqualectra wil overvallen op personeel voorkomen

WILLEMSTAD — Nutsbedrijf Aqualectra gaat zich intern buigen over alle mogelijkheden en te nemen maatregelen om de veiligheid van het personeel op straat te verhogen en zo de criminele activiteiten tegen hen te doen verlagen.

Dit maakt het bedrijf bekend, na een poging tot overval op enkele medewerkers bij Ser’i Papaya, afgelopen zaterdag.

Een team van technici, twee medewerkers van Aqualectra en twee van Curaçao Industrial Services, waren in die wijk om een stroomstoring te verhelpen. Toen zij bij de betreffende woning aankwamen, kregen zij niet eens de kans om met de werkzaamheden te beginnen, zij werden direct aangevallen door een gewapende man. Volgens bronnen wilde de overvaller hun voertuig stelen.

De geschokte technici vluchtten snel uit de wijk weg zonder naar het probleem te kijken. Later werden zij door slachtofferhup opgevangen. Geen enkele medewerker durfde nog naar de wijk te gaan om de storing te verhelpen, waardoor de bewoners van Ser’i Papaya de avond zonder stroom doorbrachten. Later werd een team overhaald toch naar de wijk te gaan en werd het probleem opgelost.

De directie van Aqualectra laat het echter niet hierbij. “Aqualectra betreurt het dat dergelijke gevallen steeds voorkomen en is niet bereid te accepteren dat de medewerkers slachtoffer worden van onder meer overvallen, terwijl zij op straat aan het werk zijn. Wij zullen dit incident intern aanpakken en zullen kijken naar alle maatregelen die genomen moeten worden om de veiligheid van de medewerkers te verhogen, wat ook ten gunste zal zijn van onze klanten. Bovendien hebben wij respect voor alle medewerkers die 24 uur per dag hun taken moedig vervullen”, aldus woordvoerder Sharo Bikker, namens de top in een persbericht.

Bron: Amigoe

4 Reacties op “Amigoe | Aqualectra wil overvallen op personeel voorkomen

  1. Dushi Hende zullen we maar zeggen.
    Wanneer houden we nu eens op met ons beter voor te doen dan we zijn ?

  2. Verschrikkelijk die arme mensen.
    Het is te gek vooe wiirden allemaak hier. Gooi verdraaid nog aan te nu eindelijk de marine erin.

  3. @Stanley: hier heb je een schoolvoorbeeld van internalisering. Ja, ook dit mes snijdt aan 2 kanten.

  4. Ik ben voor verplichte sterilisatie van bewoners van wijken als Seru Papaya.

    Van die wijken waar dood door geweld een natuurlijke dood heet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *