Amigoe | Bezwaar tegen dagvaarding Van der Dijs

Bezwaar tegen dagvaarding Van der Dijs

Bezwaar tegen dagvaarding Van der Dijs

WILLEMSTAD — De regiezitting in de zaak Babel tegen de onderneemster Cicely van der Dijs – de verloofde van MFK-Statenlid en tevens voormalig premier Gerrit Schotte – gepland voor aanstaande vrijdag, is verdaagd. De zitting tegen Schotte gaat wel door.

Dat zegt OM-woordvoerder Norman Serphos desgevraagd.

Van der Dijs’ advocaten (advocatenkantoor Sulvaran & Peterson) hebben in haar zaak een bezwaar ingediend tegen de dagvaarding die ze kreeg. De reden hiervoor is niet duidelijk.

Advocaat Eldon ‘Peppie’ Sulvaran zei gisteren desgevraagd dat de zaak vrijdag hoe dan ook aangehouden zal worden, omdat dit een regiezitting is. Hij reageerde niet op het feit dat de zaak tegen Van der Dijs als een ‘besloten zitting’ op de zittingsrol is toegevoegd. “Het is een regiezitting, dus het wordt niet inhoudelijk behandeld. De rechter zal die dag bepalen wat er daarna gaat gebeuren.”

Serphos voegt toe dat het verzoek van Van der Dijs volgende week in een raadzitting (achter gesloten deuren, red.) behandeld zal worden. Aangezien het verzoek na de geplande regiezitting in haar zaak plaatsvindt, moet de regiezitting zelf aangehouden worden. Een nieuwe datum voor haar regiezitting wordt dus na de behandeling van dit verzoek geprikt.

Bron: Amigoe

Een Reactie op “Amigoe | Bezwaar tegen dagvaarding Van der Dijs

  1. Kan iemand ons verlossen van ratvocatenkantoor Peppie en Kokkie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *