Amigoe | Cordoba fractievoorzitter PS

Cordoba fractievoorzitter PS | Persbureau Curacao

Cordoba fractievoorzitter PS | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD — De nieuwe partijleider van Pueblo Soberano (PS) Jaime Cordoba is weer officieel de nieuwe voorzitter van de fractie van de regeringspartij in de Staten.

Hij volgt hiermee partijgenoot Melvin ‘Mac’ Cijntje op, die sinds de moord van partijoprichter Helmin Wiels in mei 2013 de fractie heeft voorgezeten. Eerder dit jaar stond Cijntje zijn fractievoorzitterschap tijdelijk af, vanwege een medische behandeling in het buitenland.

Indertijd was het Cordoba die hem opvolgde. Het was Cordoba die op 1 november jl. de voorzittershamer van de fractie figuurlijk aan Cijntje teruggaf, maar met de uitverkiezing van Cordoba als de nieuwe politiek leider van de PS, neemt hij deze functie weer over.

Hij is formeel sinds 16 december weer de fractievoorzitter van de PS.

Bron: Amigoe

3 Reacties op “Amigoe | Cordoba fractievoorzitter PS

  1. Harold Geenen

    Deze walrus hoort in Seaquarium thuis, waar hij tegen soortgenoten kan schreeuwen.

    Zolang de corrupte en van moord verdachte luie vetzak Wilsoe in Pueblo Soberano getolereerd wordt kunnen we die partij zowiezo niet serieus nemen.

  2. Wat een verschrikkelijk mens. Sorry. Is er binnen deze people’s party nix beters.

  3. Abraham Mossel

    Bij deze wens ik Corba de zeeleeuw veel succes met zijn clubje, en dat het clubje snel onder de hoede van Opper zeeleeuw snel de vrijheid vinden in het ruime sop waar hier genoeg van te vinden is, zonder kosten kan de club zich daar tot in lange nadagen zonder enige kosten “ook schoolgeld is vrij” verblijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *