Amigoe | Directeur Tayer Soshal Sta. Martha geschorst

Tayer Ssial directeur Sharlon Melfor

Tayer Ssial directeur Sharlon Melfor

WILLEMSTAD — De directeur van Tayer Soshal Sta. Martha, Sharlon Melfor, is voor twee maanden geschorst. Dat bevestigt de bestuursvoorzitter van de sociale werkplaats, Ingrid Sanchez, tegenover de Amigoe.

De aanleiding voor de schorsing van Melfor wilde Sanchez nog niet bekendmaken, zij kon ook niet aangeven of er ontslag dreigt voor de directeur.

Het bestuur schijnt bezig te zijn met een onderzoek, maar de bestuursvoorzitter meldt dat de werkzaamheden bij de instelling hun normale voortgang hebben.

“De werkzaamheden bij Tayer Soshal Sta. Martha gaan gewoon door”,

aldus Sanchez. Ze stelt binnenkort meer informatie te kunnen geven over de ontwikkelingen rond de schorsing. Gisteren zijn de deelnemers van de sociale werkplaats over de schorsing geïnformeerd.

In 2013 werd het toenmalige bestuur en huidig directeur Melfor op non-actief gesteld nadat er verhalen over onregelmatigheden naar buiten kwamen.

Tayer Soshal Sta. Martha valt onder het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn. De betreffende minister, Ruthmilda Larmonie- Cecilia (PS), was vandaag niet bereikbaar voor commentaar.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *