Amigoe | Drie aanhoudingen tijdens controles

 Drie aanhoudingen tijdens controles

Drie aanhoudingen tijdens controles

WILLEMSTAD — De politie voerde gisteravond diverse controles uit en hield in totaal drie personen vast, waaronder een drugsverdachte.

Eerst werd een woning bij San Souci voor onderzoek binnengetreden in verband met overtreding van de drugswet. Daar werd de Dominicaanse man J.S.S. (28) aangehouden voor obstructie van de werkzaamheden. In de woning troffen de agenten tevens een glazen pot aan met daarin restjes van marihuana. Die werd net als een crusher (om marihuana fijn te malen) in beslag genomen.

Het team rukte vervolgens voor onderzoek uit naar de F.D. Rooseveltweg. Eenmaal daar, zagen zij dat een man trachtte weg te vluchtten en onderweg iets weggooide. De man werd staande gehouden voor fouillering en ook de weggegooide spullen werden gecontroleerd. Uiteindelijk bleek dat hij een pakje sigaretten in zijn bezit had met daarin 31 zakjes cocaïne. Ook vonden de agenten diverse spullen voor het voorbereiden van drugs. De man N.M. (55) werd hiervoor aangehouden.

Het team ging vervolgens voor onderzoek naar de Bermudaweg. Ook daar trachtte een man weg te vluchten bij het zien van de politie. Het bleek te gaan om de 47-jarige man A.D. Hij had een kapmes bij zich, dat in beslag werd genomen.

Alle drie de verdachten werden in opdracht van een hulpofficier opgesloten voor nader onderzoek.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *