Amigoe | Hechtenis Magnus-verdachte ‘Gamba’ verlengd

Hechtenis Magnus-verdachte ‘Gamba’ verlengd

Hechtenis Magnus-verdachte ‘Gamba’ verlengd

WILLEMSTAD — De gevangenhouding van de Magnus-verdachte Keith Godwin die volgens het Openbaar Ministerie de man ‘Gamba’ is die betrokken was bij de moord op Raikel Conception in januari 2013, werd gisteren door de rechter-commissaris (RC) op verzoek van het OM bevolen. De hechtenis van de man is dus met zestig dagen verlengd, in verband met het onderzoek in deze zaak.

Zoals bekend werd Godwin, afkomstig uit St. Kitts, in verband met deze zaak in juni vorig jaar in de Verenigde Staten aangehouden in opdracht van het lokale OM.

Het levenloze lichaam van Conception werd op 27 januari 2013 in een boot genaamd ‘No Limit’ gevonden en uit onderzoek bleek vrij snel dat de moord het gevolg was van de oorlog tussen de bendes ‘No Limit Soldiers’ (NLS) en ‘Buena Vista City’ (BVC). Deze zaak kreeg ook de naam ‘No Limit’. Voor deze moord is 75.000 gulden betaald.

Uit een uitgebreider moet nog blijken of Godwin inderdaad bij deze zaak betrokken was, aangezien hij dit ontkent en tevens moet blijken welke rol hij bij de moord heeft gespeeld. De veroordeelde schutter van Conception, Elvis ‘Monster’ Kuwas, beweerde eerst dat ‘Gamba’ de chauffeur was van de vluchtauto, maar verklaarde later dat ‘Gamba’ de schutter was van Conception. Het onderzoek is in volle gang.

Bron: Amigoe
Dossier: Helmin Wiels – moord (Magnus & Maximus)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *