Amigoe | Herdenkingsmis Helmin Wiels

Herdenkingsdienst Helmin Wiels | Foto NRC

Herdenkingsmis Helmin Wiels vandaag om 18u bij de kerk van Steenrijk

WILLEMSTAD — De dood van Pueblo Soberano- leider Helmin Wiels drie jaar geleden, wordt morgen herdacht tijdens een mis.

Nabestaanden van de grootste politiek leider van het land tijdens de laatste verkiezingen, nodigen iedereen uit morgenavond om zes uur naar de kerk van Steenrijk te komen. Dat is vooralsnog het enige evenement ter nagedachtenis van de leider.

Aubert Wiels, broer en tevens partijleider van 1 Tim Magno, zal net als de leden van zijn partij morgen ook de mis bijwonen. Na de mis zal besloten worden of de partij meer zal doen om Helmin te herdenken, aldus Aubert desgevraagd.

Huidig PS-leider Jaime Cordoba zal een gesprek voeren met het Openbaar Ministerie over de status van het onderzoek naar de moord op 5 mei 2013 bij Marie Pampoen, bevestigt PS-bestuurslid Ingrid Sanchez.

Bron: Amigoe

Een Reactie op “Amigoe | Herdenkingsmis Helmin Wiels

  1. teveel aandacht voor een persoon die eigenlijk en absoluut niets concreets heeft gedaan voor Curacao behalve iedereen uit te schelden en maar van alles te insinueren – en teveel andacht voor familieleden van deze persoon die nu denken dat ze door kunnen douwen op de stemmen die deze persoon persoonlijk heeft gekregen-de zus in Nederland is ronduit een beledeging voor elke YU KORSOW-en er zijn zeer veel meer mensen die dagelijks door de eeuwen heen achter de schermen hard voor Curacao vechten.Triest dat dez figuur het met de dood zo moest bekopen,maar THATS LIFE-get the Criminals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *