Amigoe | Identiteit moordslachtoffers Koraal Tabak vrijgegeven

Identiteit moordslachtoffers Koraal Tabak vrijgegeven | Foto StreaLuz

Identiteit moordslachtoffers Koraal Tabak vrijgegeven | Foto StreaLuz

WILLEMSTAD — De identiteit van de twee jonge mannen die gisteren in de mondi van Koraal Tabak dood zijn aangetroffen, is gisteravond door de politie vrijgegeven.

Het gaat hier om Humphrey Hose Martina, die op 19 maart zijn 23e verjaardag vierde, en de zestienjarige D’Angelo Luisa.

De politie vermoedt dat de mannen in de late nacht van donderdag zijn geliquideerd, wat betekent dat Martina op zijn verjaardag werd gedood. De mannen zijn door het hoofd geschoten. Volgens de politie werd één van hen daarvoor mishandeld. Hij had verwondingen aan het gezicht.

De aanleiding voor de dubbele moord is nog onduidelijk. Dat moet een uitgebreid onderzoek uitwijzen. Er doen echter geruchten de ronde dat de mannen betrokken zouden zijn geweest bij de roofoverval bij de Vrije Zone, waarbij de 36-jarige bewaker Zhadiro Zevenhuizen om het leven is gekomen. Hij was werkzaam bij Servicio Pan Americano de Protección Curaçao nv.

Politiewoordvoerder Imro Zwerwer zei desgevraagd vanochtend dit niet te kunnen bevestigen noch ontkennen. “Daar kan ik helemaal niets over zeggen. Het onderzoek loopt nog en de politie verstrekt geen details van lopende onderzoeken.” Verder zijn er nog geen tips binnengekomen bij de politie over de dubbele moord, voegde hij daar desgevraagd aan toe.

De levenloze lichamen van de mannen werden aangetroffen in de omgeving van landhuis Klein St. Joris. Een van hen werd gevonden door een wandelaar die de politie waarschuwde en het tweede lichaam werd gevonden door een persfotograaf die naar de plek was gekomen. Een van hen lag op de zandweg die naar het landhuis leidt.

Beide lichamen werden in beslag genomen voor lijkschouwing. De resultaten hiervan zijn nog niet bekend.

Bron: Amigoe

7 Reacties op “Amigoe | Identiteit moordslachtoffers Koraal Tabak vrijgegeven

 1. De harde criminaliteit rekent altijd hard af met mededaders als die in haar ogen iets verkeerd doen. Noem het beroepsrisico.
  Kies je evenwel voor een goede schoolopleiding (in een taal met toekomstmogelijkheden!!) , een goede baan / werkmentaliteit, een eerlijk (gezins!) leven, dan zal je zoiets niet gaan overkomen in principe. Gemakkelijke keuze, hè?

 2. stanley Held

  Jullie zijn echt harteloos. Had ik verwacht. Het verleden herhaald zich. Vind ik jammer. Wi moeten weer mensen als jullie bijscholen, zodat jullie geen verkeerde opvoeding geven. Over dom gesproken. Jij hebt de wijsheid in pacht.

 3. stanley Held

  Marcel in goede families komt dit ook voor. Wie ben jij, om een oordeel op dit gebied te geven? Wees een man, laat je zelf kennen ga in het politiek. Maak jouw standpunt duidelijk kenbaar. Neeee dat doe jij niet. Lekker onder Marcel dit doen. Ik niet. Zie mijn naam. Schuil niet. Schreeuw maar lekker door.

 4. stanley Held

  Beste Marcel, oke ik ben dom. Opvoeding is mooi. Het kind ontwikkeld zichzelf. Na de hechtingsfase is het klaar. Ik ga ervanuit dat jij daar geboren ben. Het feit dat jij mij dom noemt, Moet ik even nadenken. Maar enfin zulke mensen als jouw heb 45 jaar meegemaakt. Opvoeding is niet alles vriend. Waar woon je? In een ressort of goede wijk? Dan nog ben je er niet zeker van. Ik ben en blijf een Antilliaan. Ik proef bij jouw wat PVV mentaliteit. Een kind kan je opvoeden naar wens. Daarna heb jij het niet in de hand. Jij noemt mij dom. Mooi zegt veel over jouw. Belkaartje? Proef racisme. Hoop dat het niet jouw bedoeling was. Raar vind ik dat jullie niet een oplossing aandragen. Dat zegt veel. Welke bijdrage heb jij gedaan. Kritiek leveren is zeer makkelijk en onder een schuilnaam. Heb er geen woorden voor. Jij kent mij niet geeft een oordeel. Zo bestempel jullie een ieder achter een schuilnaam. Ik ben niet bang. Een ieder mag weten hoe ik denk. Maar met respect voor een ieder. Jij niet.

 5. Nee Stanley, het had niet mijn kind kunnen zijn want mijn kinderen zijn goed opgevoed en niet verwekt in ruil voor een belkaartje.

  Mensen dommer als jou ben ik nog niet tegengekomen op dit forum.

 6. stanley Held

  Het is niet jouw familie. Ze zijn nog verdachten. Ondanks alles is een kind en een jongvolwassen persoon zijn vermoordt. Wij kennen dit niet in ons rechtsstaat. Mensen als jouw moeten worden herschoold. Ookk jij denkt als een geldwolf ten koste van alles. Zijn hier twee jonge mensen overleden. Het eerste waaraan ik denk? Waarom? Hoe kunnen wij onze samenleving beter maken. Ook in Nederland vindt elke week plaats. Ik hoop dat jij even nadenkt. Had ook jouw kind kunnen zijn. Vraag hoe wij dit probleem in de toekomst kunnen oplossen. Een hond en geld vergelijken met een men vind ik vergaand. Ik vraag me af of jullie Antillianen zijn? Denk het niet. Gaat hier om een maatschappelijk probleem. Zoek eeen ander eiland. Heb respect voor de overledenen. Wie ze ook zijn en wat zij vermoedelijk hebben gedaan. Shame on you.

 7. Klinkt als een mooie opruiming, voor de belastingbetaler een stuk goedkoper dan een paar dagtarief Bon Futuro.

  Alhoewel rechter Irma Lips ze waarschijnlijk vrijgesproken zou hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *