Amigoe | Kerstwensen Bisdom

Kerstwensen Bisschop Luigi Secco-Bisdom Willemstad

Kerstwensen Bisschop Luigi Secco van het Bisdom Willemstad

WILLEMSTAD — Kerstmis is de aankondiging van de hoop, barmhartigheid en genezing waar Jezus voor staat. Dit staat vermeld in de kerstwensen van bisschop Luis Secco. In de kerstboodschap wenst het Bisdom iedereen op het eiland een prettig Kerstmis toe.

Secco gaat in zijn kerstwensen in op de betekenis van Kerstmis in deze moderne wereld.

“Jezus werd geboren en leefde tussen ons om de liefde van God voor ons allen zichtbaar te maken, maar ook om met ons allen te delen wat iedereen op de wereld meemaakt. Hij leefde in armoede, werkte met zijn handen, gehoorzaamde zijn ouders en leed voor ons, omdat hij onze zonden moest dragen om ons te redden, zodat wij als Gods kinderen erfgenamen van het Hemelrijk konden worden.”

De goede boodschap van Kerstmis is voor iedereen, benadrukt Secco.

“Jesus werd geboren voor ons allen. En Maria bood dit kind aan de herders van Bethlehem, zodat vandaag de dag de Kerk Jezus kan aanbieden aan de gehele mensheid. Op deze manier kan iedereen de genade van God, die alle zondes vergeeft, voelen. Hij is de enige die het kwade in goedheid kan veranderen.”

Secco besluit zijn kerstboodschap met iedereen een kerstfeest vol hoop en liefde toe te wensen en dat de barmhartige God iedereen van goede wil rijkelijk zal zegenen.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *