Amigoe | ‘Keuken Curaçaohuis klaar voor verhuizing’

Keuken Curaçaohuis klaar voor verhuizing

De keuken van het Curacaohuis is terecht. Deze zou gedemonteerd klaar staan voor een niet nader bekend gemaakte nieuwe verhuizing | Foto Jassir de Windt

Omdat het in slechte staat verkeert en de draagwanden scheuren vertonen, wordt het pand aan de Badhuisweg al sinds vorig jaar niet meer gebruikt en is het Curaçaohuis gevestigd in een pand aan de Wagenaarweg in Den Haag.

Het meubilair en de spullen waar geen directe bestemming voor was aan de Wagenaarweg zijn verpakt en opgeborgen voor de verhuizing naar een permanent pand. Dat geldt ook voor de keuken, die ruim twee jaar eerder was geïnstalleerd.

“De keuken is niet verdwenen of ontvreemd, maar gedemonteerd en veilig opgeborgen met de bedoeling om deze te zijner tijd weer te installeren op de nieuwe locatie waar het kabinet zich zal gaan huisvesten”,

aldus persvoorlichter Jassir de Windt.

De Windt kon vanmorgen geen mededelingen doen over een eventuele nieuwe locatie of verhuisdatum, omdat de woordvoering hierover door het ministerie van Algemene Zaken op Curaçao wordt gedaan.

Het ministerie was vandaag echter onbereikbaar voor commentaar.

Bron: Amigoe
Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

5 Reacties op “Amigoe | ‘Keuken Curaçaohuis klaar voor verhuizing’

 1. Joep Meloen

  En dat is de keuken die 28.000 euro moet kosten ?
  Dat zijn dan 24.000 euro’s teveel betaald. Wat op de foto staat haal je bij de Ikea voor een paar duizend euro en dan nog wat apparatuur erbij, voor 4000 euro (totaal) ben je klaar.
  Het is vervelend, maar je moet het constateren: ‘men pakt alle gelegenheden aan om de boel te belazeren’.
  Het is kennelijk onmogelijk om ook maar 1 ding te kopen op een eerlijke manier. En dan blijft Miguel Goede volhouden dat Curacao gelijk is aan Singapore !

 2. Ik geloof hier helemaal niets van.

 3. Jassir de Windt is voor Fraudelyne Wiels als Elmer Wilsoe is voor Robbie dos Santos, als Stella van Rijn was voor Gerrit Schotte.

  Slaaf dus.

 4. observer

  Zou die persvoorlichter Jassir de Windt niet eenvoudig kunnen vertellen waar die keuken is opgeslagen. Graag met foto’s en bewijs van stalling (datum in stalling gegeven) die om ontstootbaar bewijs leveren dat de keuken inderdaad veilig is opgeborgen in een daarvoor geëigende opslag plaats. Dat zou alles ontzenuwen dat het gestolen/verdwenen is. Maar daar zowel de persvoorlichter als Madammeke zwijgen kan men stellen dat deze keuken door iemand is toegeëigend, (zonder daarvoor te betalen) (lees: gestolen). Nu blijft het vermoeden bestaan dat bepaalde personen op het Curacaohuis het bepaald niet nauw nemen met de waarheid. Nu kan men ook vermoeden (alhoewel we dat al weten) dat het personeel bedreigd wordt om te zwijgen door bepaalde personen. Wie die bepaalde personen zijn weten we dus allang.

 5. Jassir de Windt is de Ramsay Soemanta van het Curacaohuis die braaf en kritiekloos het woord van Fraudelyne predikt zoals Ramsay Soemanta dat deed bij Gerrit.

  Enge mannetjes dus, aan wiens woorden je geen enkele waarde kunt hechten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *