Amigoe | KLA maakt zich op voor verkiezingen

Kòrsou Liber i Asosiá (KLA)

Kòrsou Liber i Asosiá (KLA) maakt zich op voor verkiezingen

WILLEMSTAD — De nieuwe politieke partij Kòrsou Liber i Asosiá (KLA) is al bezig met de voorbereidingen voor de verkiezingen, die volgend jaar zullen plaatsvinden. KLA is op dit moment bezig met het werven van kandidaten die volgend jaar op de kieslijst moeten komen.

De partij bestaat inmiddels iets meer dan een jaar, maar is sindsdien continu in het nieuws met persberichten en bijeenkomsten. Nu, met nog een jaar te gaan tot de nieuwe verkiezingen, roept de partij kandidaten op om zich te melden voor haar kandidatenlijst.

Iedereen mag zich melden, maar men moet wel de Nederlandse nationaliteit hebben, 18 jaar oud zijn voordat de verkiezingen worden aangekondigd en woonachtig zijn op Curaçao.

Geïnteresseerden kunnen hun curriculum vitae en een pasfoto opsturen naar KLA via [email protected]. De partij stelt kandidaten te zoeken die keihard voor Curaçao willen werken.

Bron: Amigoe

4 Reacties op “Amigoe | KLA maakt zich op voor verkiezingen

 1. @LaStiwz
  Niks sterks aan, maar wel fijn dat u in ieder geval vertrouwen heeft in A.

 2. @Johan:
  lijkt me een sterk verhaal.

  Aardlekschakelaas heb een keurmerk. Is dit een goedgekeurd keurmerk TÜV, CE (misschien ook UL en CUL, dit is amerikaans en canadees ), dan mag zo’n schakelaar gebruikt worden.

  De eisen zijn een 30 mA (milli ampere) met daarachter maximaal 4 groepen. Bij meer dan 1 eindgroep minimaal 2 aardlekschakelaars.
  Er wordt hier op Curacao gewoon volgens NEN 1010 gewerkt.

 3. Nieuwe partij nieuwe ideeen(?), anti corruptie wellicht, geen pastechis uitdelen, dan het volgende;

  Sinds een tijd keurt Aqualectra alleen de supergevoelige aardlekschakelars in de meterkast goed. Alle overigen worden afgekeurd.
  Nu wil het geval dat figuren bij A. een afpraak hebben met de enige leverancier op het eiland die de “zg goedgekeurde aardlekschakelaars” levert. Nu zou het gaan om Gerrit de Raaf.
  Let wel de schakelaars kosten 235 NAF (je moet van A 4 groepen op 1 schakelaar hebben). en de gewone 135/140 NAF.
  Is er iemand die hier iets meer van weet, wellicht een interessante disussie waard en voor deze nwe partij ook interessant erin te duiken. omdat de anderen het laten afweten.

 4. “Iedereen mag zich melden, maar men moet wel de Nederlandse nationaliteit hebben, 18 jaar oud zijn voordat de verkiezingen worden aangekondigd en woonachtig zijn op Curaçao.”…

  Moeten ze geen papiaments kunnen verstaan en spreken..??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *