Amigoe | Kluivert nieuwe bondscoach Curaçao

De Curaçaoënaar Ingmar Valpoort was er vanmorgen als de kippen bij om op Schiphol alvast op de foto te gaan met de kersverse bondscoach van Curaçao.

De Curaçaoënaar Ingmar Valpoort was er vanmorgen als de kippen bij om op Schiphol alvast op de foto te gaan met de kersverse bondscoach van Curaçao.

WILLEMSTAD — Patrick Kluivert is vanmiddag aangekomen op Curaçao. Hij wordt morgen tijdens een persconferentie gepresenteerd als nieuwe bondscoach van Curaçao.

Kluivert gaat proberen de Curaçaose selectie met veel spelers uit de Nederlandse competities, aangevuld met enkele ‘buitenlanders’ en voetballers uit de Curaçaose Liga MCB, door de eerste twee WK-kwalificatieronden te loodsen. De eerste twee tegenstanders zijn Montserrat en – als Curaçao over twee wedstrijden wint – Cuba. Het contract van Kluivert loopt dan ook tot ná de wedstrijden tegen Cuba in juni. “Gaan we door naar de derde ronde, dan gaat Kluivert ook door”, aldus de voorzitter van de Curaçaose voetbalbond FFK Rignaal ‘Jean’ Francisca vanmorgen.

Curaçao moet zich door vijf rondes worstelen om deel te kunnen nemen aan de eindronde van het wereldkampioenschap 2018 dat georganiseerd wordt in Rusland. “Patrick gelooft er écht in”, aldus een enthousiaste Francisca. Voor het hele verhaal rondom Patrick Kluivert, lees verder op pagina 15.

Bron: Amigoe

Een Reactie op “Amigoe | Kluivert nieuwe bondscoach Curaçao

  1. Een bondscoach met een fiks strafblad, het past prima bij onze reputatie van corrupt boevennest geregeerd door onopgeleide fraudeurs, winkeldievegges, meineedpleegsters, doodrijders, valse aangifteplegers, drugs en autoonderdelensmokkelaars.

    Had Kluivert niet beter in onze Staten gepast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *