Amigoe | NFI-onderzoek koffie Navarro nog niet gereed

NFI-onderzoek koffie Navarro nog niet gereed

NFI-onderzoek
koffie Navarro nog niet gereed

WILLEMSTAD — Het onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) naar de koffie die minister van Justitie Nelson Navarro (Pais) onlangs heeft gedronken is nog niet gereed. Zoals bekend, voelde de minister zich twee weken geleden ziek, nadat hij koffie had gedronken. Eerder meldde deze krant op grond van meerdere welingelichte bronnen dat de onderwereld een plan aan het beramen was om de minister in de carnavalsperiode te liquideren. 

De ziekte van Navarro deed aldus de wenkbrauwen fronsen. Reden om de koffie in beslag te nemen en naar Nederland te sturen voor een onderzoek. De resultaten hiervan zouden deze week bekendgemaakt worden.

Dat laat dus nog even op zich wachten. Volgens de bronnen kregen twee Venezolanen de opdracht van de onderwereld om de Justitie-minister te vermoorden, in de nachtelijke uren van één van de grote carnavalsparades. De huurmoordenaars hadden alle informatie over hem.

Zo wisten zij waar de minister van plan was te gaan staan om naar de optochten te kijken. Navarro werd afgeraden om deel te nemen aan het carnaval. Hij was ook niet aanwezig bij de carnavalsparades, bleek later.

De veiligheidsdienst heeft deze zaak natuurlijk hoog opgenomen, meldden de bronnen verder en de beveiliging van de minister werd aangescherpt.

Bron: Amigoe

Een Reactie op “Amigoe | NFI-onderzoek koffie Navarro nog niet gereed

  1. Geweldig niet? alles wat er zo van en over ons dorpje in het nieuws verschijnt, echt het investeringsklimaat bij uitstek. De betrouwbaarheid druipt van Curaçao af op alle fronten. Moord complotten, een vermoorde politicus, financieel falende overheidsbedrijven, onbetrouwbare veiligheidsdienst die overal voor te gebruiken is mits je het maar goed speelt, en overal mensen die vriendjes bevoordelen en met de fikken in de kassa zitten.
    Een fantastisch beeld krijg je als je alleen al de kranten leest, zelfs al is de helft maar waar dan nog komen we er niet goed uit. 444 vierkante kilometer oppervlakte maar met de problemen van zo ongeveer een continent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *