Amigoe | Nieuw revalidatiecentrum SGR-groep geopend

Het revalidatiecentrum beschikt over moderne apparaten om cliënten de juiste zorg te geven | Foto's Edsel Sambo

De deuren van het nieuwe revalidatiecentrum hebben verschillende kleuren om de diverse afdelingen beter aan te duiden. Verder beschikt het over moderne apparaten om cliënten de juiste zorg te geven | Foto’s Edsel Sambo

WILLEMSTAD — Curaçao heeft eindelijk een revalidatiecentrum dat aan alle moderne eisen voldoet. Vandaag is het nieuwe gebouw aan de Salsbachweg geopend.

Het gebouw aan de Salsbachweg in de wijk Sta. Maria ligt naast het Monseigneur Verriet Instituut. Reeds 34 jaar geleden heeft het toenmalige bestuur aangegeven dat er behoefte was aan een nieuw revalidatiecentrum.

Nu is er een nieuw pand met verschillende kleuren om de afdelingen beter aan te duiden. Het is de bedoeling om zowel kinderen als volwassen daar te behandelen.

De opening begon met een officieel gedeelte, gevolgd door de mogelijkheid voor de genodigden om van dichtbij kennis te maken met het revalidatiecentrum onder leiding van gespecialiseerde medewerkers.

Bij deze gelegenheid nam de algemeen directeur van de SGR-Groep, Henk Kamsteeg, het woord en gaf aan hoe het proces om tot realisatie van het centrum te komen gedurende de 34 jaar was verlopen. Hij beëindigde zijn toespraak met het bedanken van de regering van Curaçao, de BZV/SVB en alle andere partijen die op de een of andere manier tot de realisatie hebben bijgedragen.

Vanavond is er nog een receptie om de oplevering van het gebouw te vieren.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *