Amigoe | Palm afgereisd naar beurs ITB Berlin

Palm afgereisd naar beurs ITB Berlin

Palm afgereisd naar beurs ITB Berlin

WILLEMSTAD — Minister Stanley Palm van Economische Ontwikkeling (Pais) zal vanaf vandaag tot en met maandag aanstaande de ITB (Internationale Tourismus-Börse) Berlin 2015 bijwonen.

De minister woonde ook vorig jaar de beurs in Berlijn bij, waar doorgaans deelnemers uit ongeveer 180 landen, verspreid over vijf continenten, in participeren.

Minister Palm wil van de gelegenheid gebruik maken om met verschillende luchtvaartmaatschappijen gesprekken te voeren, zoals met AirBerlin, KLM en ArkeFly. De minister wordt vergezeld door een vertegenwoordiging van de Curaçao Tourist Board (CTB).

De beurs wordt in Europa als een van de grootste evenementen aangemerkt binnen de toeristische industrie. Op een oppervlak van 160.000 vierkante meter met 10.000 exposanten kunnen de beursbezoekers – jaarlijks zijn dat er ongeveer 20.000 – rekenen op de aanwezigheid van 600 inkopers, 110.000 bezoekers die als doel hebben om handel te drijven en nog eens 50.000 particuliere bezoekers.

Op de beurs zijn landen, steden en regionen ofwel reisbestemmingen vertegenwoordigd, touroperators, vertegenwoordigers van boeking-websites, hotels, de hospitality sector in het algemeen en alle andere geallieerde bedrijven die diensten en producten leveren binnen de toeristische sector.

De organisatie van ITB Berlin laat op de website weten dat er met de beurs een omzet van 6 miljard euro (12 miljard gulden) wordt gegenereerd.

Bron: Amigoe

Een Reactie op “Amigoe | Palm afgereisd naar beurs ITB Berlin

  1. Deze man is bijna net zo erg als Schotte en heeft inmiddels vele tonnen verbrast op volstrekt nutteloze ‘dienst’reizen.

    We mogen nog van geluk spreken dat hij niet zoals Schotte ook een aan obesitas lijdende privefotograaf en een sprekend mantelpak meesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *