Amigoe | PNP verwacht terugtrekking CTDF-lid

‘Slechts één PNP-lid zit met een probleem’

PNP verwacht terugtrekking CTDF-lid

WILLEMSTAD — De PNP verwacht dat Erwin Eustatius, door de partij voorgedragen en benoemd tot lid van de Curaçao Tourist Development Foundation (CTDF), ‘zijn conclusies zal trekken’ na inmiddels twee verzonden brieven waarin hij verzocht wordt om zich uit deze CTDF-functie terug te trekken.

Dit bevestigt PNP-bestuursvoorzitter Henny Reinilia desgevraagd en hij voegt toe dat de partij nog geen terugkoppeling van Eustatius heeft ontvangen.

“Wij gaan ervan uit dat de heer Eustatius zich zal terug trekken. Zoals bekend is er reeds drie weken terug het verzoek tot terugtrekking vanuit de partij gedaan en vervolgens weer op 13 augustus, ook middels een brief.

Wij kunnen de heer Eustatius niet letterlijk dwingen om zijn ontslag in te dienen, dit behoort hij zelf te doen, maar de PNP verwacht dat hij aan het verzoek gehoor zal geven”, aldus de bestuursvoorzitter. Zoals uitvoerig belicht, heeft PNP-partijleider en Statenlid Humphrey Davelaar de kwestie onder de aandacht gebracht waarbij hij om een onderzoek vroeg naar het reisgedrag van twee leden van de Raad van Toezicht van het toeristenbureau.

Hij deed dit naar aanleiding van informatie dat de CTDF-bestuursleden Eustatius en Marin van Eps (voorgedragen door Pais), met AirBerlin hadden gereisd zonder daarvoor te betalen.

Van Eps zou vrij snel zijn ontslag indienen en de kosten voor de tickets, door CTB gratis verstrekt, betalen.

Bron: Amigoe

2 Reacties op “Amigoe | PNP verwacht terugtrekking CTDF-lid

  1. Hand in hand de kameraden. Het lijkt wel of de PNP net als PAIS dezelfde strategie hebben. Wij zullen alles op het spel zetten om onze eigen mensen de das om te doen en ONZE partij integriteit hoog te houden, maar om in te grijpen t.b.v. het volk? Ze zullen zichzelf wel afvragen wat het opkomen voor het volk wel eigenlijk betekent.
    En maar blindelings de leugens van Asjes en Wiels goedkeuren.
    Vraag me af of dit gedrag zal resulteren in een herleven van PAR en een versterking van partij Leeflang.

  2. Duidelijk een geval van een stok zoeken (Davelaar) om een hond te slaan (Eustatius) Maar als die nu die ticket gebruikte om een toeristische ontwikkeling in gang te zetten ? Bijvoorbeeld een wekelijkse vlucht vanuit Berlijn naar Willemstad ? Krijgt hij dan een medaille?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *