Amigoe | Pueblo Soberano reorganiseert

Pueblo Soberano reorganiseert

Pueblo Soberano reorganiseert

WILLEMSTAD — De politieke partij Pueblo Soberano gaat haar leden betrekken bij het proces rond de verkiezing van een nieuwe politiek leider. Het nieuwe bestuur stelt voor om samen aan een draaiboek te werken, op basis waarvan de verkiezing zal plaatsvinden.

De eerste algemene vergadering van PS na de verkiezingen voor een nieuw bestuur is afgelopen zaterdag rustig verlopen. Dat meldt de herkozen voorzitter Edward Joseph. Tijdens de vergadering van zaterdag gaven de voorzitter, penningmeester en secretaris een presentatie van het plan van aanpak, dat loopt van augustus tot december van dit jaar. In dat plan van aanpak is de invoering van een nieuw systeem opgenomen om leden te registreren en om financiële bijdragen te innen. Daarnaast staan er verschillende sociaal-educatieve activiteiten op het programma voor de leden.

Zoals bekend verliep de aanloop naar de verkiezingen nogal tumultueus, met kritiek op de kandidaatstelling van premier Ivar Asjes. Die trok zich vervolgens terug. Het nieuwe statuut geldt vanaf 20 juli van dit jaar. De leden zijn eraan herinnerd dat het bestuur bezig is de beschreven plekken in de organisatie op te vullen. Wie interesse heeft in één van die functies kan het bestuur hierover aanspreken.

Daarnaast hebben de leden volgens Joseph goed gebruikgemaakt van de vrije spreektijd om hun vragen te stellen en ideeën naar voren te brengen. Het bestuur zal op korte termijn in kleine groepen om de tafel zitten met de leden om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen te bespreken.

Bron: Amigoe

2 Reacties op “Amigoe | Pueblo Soberano reorganiseert

  1. Abraham Mossel

    Sorry hoor voor de mondie bewoners, maar reorganisatie bij de PS is het zelfde als een dood geboren kind proberen tot leven te brengen. Een ding scheelt er zijn er paar die geweldig hun zakken hebben kunnen vullen met deze partij, met voorop dikhangbuikzwijn Wilsoe natuurlijk & familie

  2. Abraham Mossel

    Sorry hoor voor de mondie bewoners, maar reorganisatie bij de PS is het zelfde als een dood geboren kind proberen tot leven te brengen. Een ding scheelt er zijn er paar die geweldig hun zakken hebben kunnen vullen van deze partij, met voorop dikhangbuikzwijn Wilsoe natuurlijk & familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *